GARN

Här hittar du hela vårt urval av billigt garn online, sorterat efter innehåll av garnfibrer. Garnspecialisten är din garnbutik på nätet när du vill ha rena och blandade garnkvaliteter. Vi kan alltid hålla låga priser eftersom ALLT vårt garn räddats från textilindustrins överskottsproduktion. Vi tycker inte att garn ska gå till spillo, så ta en titt på alla läckra garnfibrer, hitta billigt garn med hög kvalité som matchar ditt kommande projekt och hjälp till att minska garnspillet.

Visar 1–20 av 113 resultat

KVALITETSGARN MED PRISGARANTI

Vårt sortiment innehåller ett brett urval av billigt kvalitetsgarn för alla typer av handarbete. Hos Garnspecialisten är priset per 50 gram nästan alltid lägre jämfört med andra garnbutiker. Faktum är att vi är så säkra på våra priser att vi ger dig prisgaranti på allt vårt garn.

När du tittar på vårt läckra urval av garn kommer du förmodligen att upptäcka att garnet säljs i lite större portioner än vad du är van vid från andra garnbutiker. Detta eftersom vårt garn inte är nyproducerat för hobbybranschen, utan det är överskottsrester från när de gjort textiler till modebranchen. Vi har gjort det till vårt uppdrag att rädda garn som är på väg att gå till spillo i den europeiska textilindustrin. På så sätt minskar vi garnspill, sparar miljön från användning av onödiga extra resurser och ger dig möjlighet att göra ett mer hållbart val när du köper garn.

GARN TILL HANDARBETE

Garn från textilindustrin finns i alla former och material. Därför erbjuder vi alltid ett stort och varierat utbud av både rena garner och blandgarner. Om du redan vet exakt vad du letar efter kan du dyka ner i ditt favoritmaterial genom att klicka på önskad kategori:

Vi har gjort det väldigt lätt för våra kunder att leta efter precis det vill ha. Har du önskemål kring löplängd? Vill du sticka PetiteKnits Cumulus blus och behöver garn med stickfasthet 18-20 maskor per 10 cm? Kika då in på kategorin Garnalternativ. Letar du efter naturliga garnfibrer utan syntetmaterial hittar du det du söker i kategorin 100% naturgarn.

I vår online garnbutik med rea-priser kan du hitta allt du behöver inom virkgarn, varpvänligt vävgarn, stickmaskinsgarn, stickgarn, tuftgarn och garn till färgning. Under de enskilda garnerna har du möjlighet att läsa mer om till exempel garnets struktur och egenskaper, vilka typer av handarbete det lämpar sig för, förslag på mönster, rekommenderad stickstorlek och stickfasthet – om vi har lyckats göra ett stickprov.

Om du ändå tycker att det är svårt att hitta runt de många alternativen är du varmt välkommen att skriva ett mail till vår kundtjänst. Vi vill alltid hjälpa dig att hitta bra garnalternativ till dina drömprojekt!

Rulla till toppen
Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.