GARN

Köp hållbart garn online från vårt garnlager. Du hittar våra läckra och billiga garn här. Genom att använda sökfunktionen under garnkategorin kan du hitta erbjudanden på garn som intresserar dig mest.

Visar 1–20 av 147 resultat

ERBJUDANDE PÅ GARN

Vår garnförsäljning består av ett stort urval kvalitetsgarn som är billigt, men utan att kompromissa med kvaliteten.

Här hittar du riktigt bra erbjudanden från garnrester. De flesta av dessa är rester  från textilproduktion men dessutom finns det utgående produkter från olika märken inom garnförsäljningen. Detta gäller garn inom väv, spet, stick, virk och brodering.

I vår onlinebutik hittar du ett stort urval av ull, bomull, lin, silke, mohair, akryl och inte minst effektgarn.

Vi strävar ständigt efter att ha bra erbjudanden och med ett brett urval. Kika därför  in ofta här för att inte missa exakt det som faller i din smak och plånbok. Till exempel har vi ibland försäljning där du kan hitta unika eller speciella typer av garn som du inte hittar någon annanstans.

Gemensamt för alla erbjudanden vi har på garn är att de alla är av hög kvalitet. Samtidigt kommer du att kunna se på de enskilda produktsidorna om de är lämpliga för stickning, virkning, stickmaskin eller vävning.

Om du letar efter en större mängd bör du också titta på möjligheten att använda vårt grossisterbjudande (även för privatpersoner). Vi kan erbjuda dig extremt gynnsamma priser om du erbjuder att köpa en extremt stor mängd garn eller att köpa ett helt restparti.

Nu erbjuder vi inte bara garn utan också olika tillbehör. Du kan därför hitta stickor, virknålar och böcker som kan inspirera dig. Vi har till och med tillbehör för stickmaskiner.

Vi erbjuder också kurser relaterat till garn. Titta gärna in och hitta vårt nuvarande val av kurser.

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.