STICKGARN

I denna kategori hittar du unikt överskottsgarn som passar handstickning. Vi har ett stort utbud på garn i alla fiberinnehåll så som lyxigt och prisvärt ull, silke, lin, bomull eller akryl. Självklart kan du använda dessa garner till populära stickmönster! Kolla bara vilken stickfasthet vi skrivit ut och jämför det med ditt önskade mönster.

Visar 1–20 av 70 resultat

BILLIGT STICKGARN

Hos oss har vi ett stort utbud av billigt stickgarn – i alla möjliga material, tjocklekar och ändamål. Här hittar du allt från bomull till kashmir, naturgarn och blandgarn, fint mohairgarn, chunky garn, med eller utan färgmelering eller syntetfibrer.

Gemensamt för alla våra stickgarn är att de kommer från överskottsproduktion. Garnerna, som inte är nyproducerade, utan blir över från textiltillverkningen. Det är vårt bidrag till miljön. Kom ihåg att varje gång du köper garn av oss hjälper du till att minska garnsvinnet i världen. Det är vi väldigt stolta över här på Garnspecialisten!

BILLIGT GARN TILL HANDSTICKNING

Vi har ett stort urval av stickgarn – från det klassiska bomullsgarnet till de superunika tjusiga garnerna med roliga effekter. Det finns garn för alla smaker. Här hittar du även billiga garnalternativ till de populäraste stickmönstrena, som Petiteknit och Drops design.

GARN TILL SPETS & CHUNKY STICKNING

Spetsstickning (eller Lace knitting) är en mycket populär typ av stickning. Det sker vanligtvis på tunna stickor och kombinerar olika mönster och uttryck. Resultatet är ett riktigt snyggt och feminint uttryck, som syns t.ex. i fluffiga sjalar eller fina mohairtröjor.

Chunky stickning (eller stickning på stora stickor) har blivit riktigt populärt de senaste åren. Chunky stickningar görs vanligtvis på de stora stickorna och är klara relativt snabbt.

Det har också blivit populärt att kombinera många typer av olika garner, där man får leka med färger, texturer och mönster.

Rulla till toppen