STICKGARN

I denna kategori hittar du garn som passar handstickning. Oavsett om du gillar tjocka tröjor, tunt garn, ränder. fluffiga mohairtrådar, glittriga trådar eller fair isle i underbara färger, garn till ulltröjan eller sommarstickning i lin- och bomullsgarn så hittar du den här.

Visar 1–20 av 90 resultat

BILLIGT STRIKKEGARN

Hos oss har vi ett stort utbud av billigt stickgarn – i alla möjliga material, tjocklekar och ändamål. Här hittar du allt från bomull till kashmir, naturgarn och blandgarn, fint mohairgarn, chunky garn, med eller utan färgmelering eller syntetfibrer.

Gemensamt för alla våra stickgarn är att de kommer från överskottsproduktion. Garnerna, som inte är nyproducerade, utan blir över från textiltillverkningen. Det är vårt bidrag till miljön. Kom ihåg att varje gång du köper garn av oss hjälper du till att minska garnavfallet i världen. Det är vi väldigt stolta över här på Garnspecialisten!

BILLIGT GARN TILL HANDSTICKNING

Vi har ett stort urval av stickgarn – från det klassiska bomullsgarnet till de superunika tjusiga garnerna med roliga effekter. Det finns garn för alla smaker. Här hittar du även billiga garnalternativ till de populäraste danska och utländska stickmönstren. Garnerna kommer, som du känner, i nystan, men våra garn på koner passar lika bra för handstickning. Det brukar räcka till ett helt projekt, så du behöver inte häfta ändarna.

GARN TILL SPETS & CHUNKY STICKNING

Spetsstickning (eller Lace knitting) är en mycket populär typ av stickning. Det sker vanligtvis på tunna stickor och kombinerar olika mönster och uttryck. Resultatet är ett riktigt snyggt och feminint uttryck, som syns t.ex. i fluffiga sjalar eller fina mohairtröjor.

Chunky stickning (eller stickning på stora stickor) har blivit riktigt populärt de senaste åren. Chunky stickningar görs vanligtvis på de stora stickorna och är klara relativt snabbt

Det har också blivit populärt att kombinera många typer av olika garner, där man får leka med färger, texturer och mönster.

Rulla till toppen
Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.