BÄSTSÄLJARE

Här hittar du våra populäraste garner, nämligen våra bästsäljare! Det vill säga det garn som våra kunder köper mest i webbutiken. Välj bland billigt ullgarn, bomullsgarn, silkegarn och mycket mer! Varje fiber har sina unika egenskaper och fördelar.

Visar alla 7 resultat

GARNSPECIALISTENS BÄSTSÄLJARE
Här hittar du vårt garn som är våra bästsäljare. Det är garn som är våra kunders absoluta favoriter som de handlat mest av.
OLIKA FIBRER
Tycker du att det är svårt att hitta det du söker i vårt stora utbud av läckra garner? Då har du kommit till rätt kategori. Här har vi samlat alla våra populäraste garner. Som du kan se finns det ett brett urval av olika typer av garn som alla har sina unika egenskaper och fördelar.

Ullgarn ligger alltid högt upp på bästsäljarlistan. Det finns till exempel garn med merinoull som är mjukt och gott. Den är bekväm både att arbeta med och att ha på sig och den har god styrka och hållbarhet. Och om det blandas med kashmir så är det ren lyx.

Det finns även garn med alpackaull som är ett mjukt och läckert material som inte kliar. Så vill du ha ull, men inte något som kliar, ska du välja alpackaull. Baby alpackaull och suri alpackaull är den mjukaste och lyxigaste ullen. Alpacka är dessutom den varmaste ullen!

Billigt mohairgarn finns också med på listan. Vårt tunna mohairgarn är populärt eftersom det är perfekt att använda som följetråd med några av våra andra läckra garner. Med en mohairtråd kan du skapa ditt eget helt personliga uttryck i ditt handarbete.

Akrylgarn är också väldigt populärt. Det är ett prisvärt garn som är lätt att arbeta med. Akrylgarn påminner om ull på många sätt, men är både ett billigt alternativ och ett riktigt bra alternativ om man inte tål ull.

Bomull står också alltid högt upp som bästsäljare. Bomullsgarn är mycket slitstarkt och passar både till kläder och inredning. Inte minst återvunnen bomull efterfrågas, eftersom den produceras med hänsyn till miljön.
Certifierat garn
Bland våra storsäljare dyker det successivt upp fler och fler garner som produceras på sätt där djurskydd och sociala och miljömässiga förhållanden i produktionen är tänkta in i hela processen. Garn med olika certifikat är särskilt populära.

OEKO-TEX® Standard 100 är en produktcertifiering som ställer krav på innehållet av kemiska ämnen som är – eller misstänks vara – skadliga för hälsan.

GOTS – Global Organic Textile Standard är en garanti för att garnet är producerat på ett miljöriktigt och socialt ansvarsfullt sätt.

GRS – Global Recycled Standard skapades för att öka användningen av återvunnet material på ett trovärdigt sätt – samtidigt som man säkerställer att människorna som producerar produkterna har schyssta arbetsförhållanden och att produkterna är framtagna med respekt för miljön.

Mulesingfritt ull innebär att fåren inte har utsatts för en smärtsam trimning av hudvecken för att förhindra att spyflugor lägger larver i vecken.
GARNFIBER SORTERAT I KATEGORIER
Är det någon specifik typ av garnfiber du letar efter? Vi har delat upp våra garner efter garnfibrer – t.ex. ullgarn, silkegarn, 100% naturfiber, akrylgarn etc.

Letar du efter garn till ett specifikt mönster? Så kontrollera stickfastheten utgå efter vår kategori Stickfasthet. Vi gör vårt bästa för att göra stickprover av alla våra garner för att göra det lättare för dig att välja garn efter just stickfasthet.

Vi har även delat upp garnet efter Stickstorlek, så om du är fast besluten att sticka på t.ex 4 mm stickor så är det bara att klicka in på kategorin Stickor 4 mm.
Fortfarande osäker?
Om du fortfarande är osäker på vilket garn du ska välja, kontakta vår kundtjänst via e-post till info@garnspecialisten.se.

Rulla till toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.