BANDGARN

Här hittar du vårt utbud av billigt bandgarn online. Bandgarn är lätt att använda och virkas eller stickas ofta på de lite tjockare stickorna. Älskar du att skapa egna väskor, kuddar, korgar eller andra hemaccessoarer så ska du helt klart kika på den här kategorin.

Endast ett sökresultat

BILLIGT BANDGARN
Hitta ett av nordens största utbud av bandgarn hos Garnspecialisten! Vi har alla sorter – i alla möjliga material, tjocklekar och färger. Garnet kallas även textilgarn och tyggarn.
VAD ÄR BANDGARN?
Denna typ av garn består av en mycket tunn och fin tråd, som stickas till ett rör, som sedan stryks platt till ett band. Detta ger garnet ett lätt och enkelt utseende.

Den mest populära typen av textilgarn är tillverkad av bomull men du kan även hitta det i viskos eller syntetfibrer. Garnet är vanligtvis tillverkat av överskottsmaterial från textilindustrin.
BANDGARN TILL VIRKNING OCH STICKNING
Textilgarn är en garntyp som är otroligt slitstarkt och lämpar sig därför inte bara för stickning utan även för virkning. Du kan virka de vackraste sommarblusarna eller sommartoppar för både vuxna och barn. Dessutom är den perfekt för interiörer som mattor, kuddar, mattor, väskor eller brödkorgar.

Rulla till toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.