EFFEKTGARN

Med effektgarn kan du skapa de mest unika handarbetsprojekten. Med bandgarn i bomull eller viskos kan du skapa de vackraste sommarkläderna. Bouclégarn med små eller större öglor ger en djup och mjuk struktur, med mycket luft i ditt stick- eller virkprojekt, som hjälper till att hålla dig varm utan att det bli tungt. Och glittergarn – ja, glitter kan man aldrig få nog av – det är i alla fall så vi känner här på kontoret!

Visar 1–20 av 26 resultat

BILLIGT EFFEKTGARN TILL VIRKNING OCH STICKNING

Hos Garnspecialisten är vi speciellt kända för våra väldigt unika effektgarner som ingen annan har. Bland de mest kända kan det finnas till exempel silvergarn och guldgarn som är garn med tillsatt lurex. Vi kallar dem bling-garn, det vill säga garn som inbjuder till fest och glamour.

Här hittar du två slags effektgarn:

  • Garn med speciella effekter
  • Garn med speciell textur

GARN MED SPECIELLA EFFEKTER

Fancy garn kan innehålla syntetfibrer eller lurexfibrer som ger garnet dess speciella effekter. Dessa kan vara i form av till exempel guld-, koppar- eller silverglitter, vilket bidrar till en glittereffekt i dina handarbetsprojekt. Det kan också vara paljetter, små stenar eller pärlor, som spins in i själva garnet.

Så vad sägs om att sticka ett par strumpor eller en blus som kan gnistra en grå dag och göra din dag lite ljusare och festligare?

GARN MED SPECIELL TEXTUR

Effektgarn kan faktiskt vara mycket mer än bling och glittergarn. Det kan också vara en speciell struktur i garnet som gör det till ett effektgarn. Fancy garn skapar en rolig struktur i dina handarbetsprojekt.

Det kan till exempel vara steggarn, pälsgarn, borstat garn, bandgarn eller bouclégarn. Med sådana garner kan du få ett riktigt spännande uttryck i dina garnprojekt – utan att behöva sticka efter konstens alla regler för att få en speciell struktur.

Det är bäst att sticka slätstickning när du använder garnet till dina stickprojekt. Då kommer effekterna bättre till sin rätt.

Av samma anledning är effektgarn bra för mysiga stunder framför tv:n, där du då och då kan njuta av synen av dina gnistrande stickade plagg.

Här har vi samlat några riktigt bra erbjudanden på effektgarn, där du dessutom är garanterad unikt garn som ingen annan har.

Rulla till toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.