UNIKT EFFEKTGARN

Här ger vi dig en översikt över garn med olika effekter. Det kan vara det lätt och fluffigt blow-yarn, garn som varierar tjocklek, garn med paljetter eller tweedgarn – kort sagt, garn som inte är traditionellt spunnet. Vi hoppas att du vill leka med effekterna och ge ännu mer liv och personlighet till dina projekt.

Visar alla 20 resultat

UNIKT EFFEKTGARN

Letar du efter unikt effektgarn som varken du eller andra sällan eller aldrig sett förut? Då har vi nog något för ​​dig här.

Garnspecialisten är bl.a känt för för att ha speciella garner som ingen annan har. Det kan vara garn spunnet från olika material eller som har roliga effekter.

Det är svårt att sammanfatta vilka garn du kan hitta här. Det är ofta också en överraskning för oss. Vi har ofta till exempel bouclégarn, plyschgarn, glittergarn eller steggarn, men vi har även tidigare haft garn med latex, gummi och tång (seacell).

Vi arbetar med de bästa och mest innovativa leverantörerna av garn och textilier i Italien. Det är därför vi regelbundet får in leveranser av superunikt garn som sällan skådats. Det är inte bara unikt effektgarn vi får hem, utan vi har såklart även traditionellt garn i ull, bomull, silke, lin och akryl

BILLIGT UNIKT GARN

En annan bonus för unika älskare – precis som allt annat är garn i denna kategori också överskottsgarn. Det betyder att det bara kommer i ett begränsat antal koner och när de är slutsålda kan vi inte få tag på det igen. Du kan därför se fram emot unikt garn i små mängder. Det kan inte bli bättre.

… och – nämnde vi att du såklart också får marknadens lägsta priser på effektgarnet? Läs mer om vår prisgaranti här och jämför oss gärna med andra.

Rulla till toppen