ALLT GARN

Här är hela vårt urval av unikt och billigt garn online, sorterat efter innehåll av garnfibrer. Har du hittat en mönster men där garnalternativen var för dyra? Här kan du nämligen hitta garn som kan ha både samma innehåll och löplängd som de kända garnerna. Garnspecialisten är din garnbutik på nätet när du vill ha rena och blandade garnkvaliteter. Vi kan alltid hålla låga priser eftersom ALLT vårt garn räddats från textilindustrins överskottsproduktion. Vi tycker inte att garn ska gå till spillo, så ta en titt på alla läckra garnfibrer, hitta billigt garn med hög kvalité som matchar ditt kommande projekt och hjälp till att minska garnsvinnet.

Visar 1–20 av 68 resultat

GARN MED SAMMA INNEHÅLL OCH LÖPLÄNGD SOM DE KÄNDA GARNERNA

Ibland hittar man ett mönster men där garnalternativen inte alls passar ens intresse. Kanske är det färgerna, innehållet eller till och med att priset är för högt. Hos Garnspecialisten kan du hitta garn som matchar exakta löplängden eller stickfastheten som det garn som angivits i mönstret, till ett mycket lägre pris. Du kan alltså hitta ett mycket billigare garnalternativ hos oss, som liknar eller påminner starkt om de kända garnerna.

Garnspecialisten säljer inte nyproducerat garn, utan vi fokuserar istället på att rädda garn från överskottsproduktion. Varje gång du handlar hos Garnspecialisten, skonar du miljön genom att ta vara på de resurser som redan finns.

Läs mer om Garnspecialistens hållbarhetsprogram.

KVALITETSGARN MED PRISGARANTI

Vårt sortiment innehåller ett brett urval av billigt kvalitetsgarn för alla typer av handarbete. Hos Garnspecialisten är priset per 50 gram nästan alltid lägre jämfört med andra garnbutiker. Faktum är att vi är så säkra på våra priser att vi ger dig prisgaranti på allt vårt garn.

När du tittar på vårt läckra urval av garn kommer du förmodligen att upptäcka att garnet säljs i lite större portioner än vad du är van vid från andra garnbutiker. Detta eftersom vårt garn inte är nyproducerat för hobbybranschen, utan det är överskottsgarn från när de gjort textiler till modebranchen. Vi har gjort det till vårt uppdrag att rädda garn som är på väg att gå till spillo i den europeiska textilindustrin. På så sätt minskar vi garnspill, sparar miljön från användning av onödiga extra resurser och ger dig möjlighet att göra ett mer hållbart val när du köper garn.

GARN TILL HANDARBETE

Garn från textilindustrin finns i alla former och material. Därför erbjuder vi alltid ett stort och varierat utbud av både rena garner och blandgarner. Om du redan vet exakt vad du letar efter kan du dyka ner i ditt favoritmaterial genom att klicka på önskad kategori:

Bomullsgarn
Lingarn
Silkegarn
Ullgarn
Mohairgarn
Alpackagarn
Cashmeregarn
Merinogarn
Akrylgarn

Vi har gjort det väldigt lätt för våra kunder att leta efter precis det vill ha. Har du önskemål kring löplängd? Vill du sticka PetiteKnits Cumulus blus och behöver garn med stickfasthet 18-20 maskor per 10 cm? Kika då in på kategorin Stickfasthet. Letar du efter naturliga garnfibrer utan syntetmaterial hittar du det du söker i kategorin 100% naturgarn.

I vår online garnbutik med rea-priser kan du hitta allt du behöver inom virkgarn, varpvänligt vävgarn, stickmaskinsgarn, stickgarn, tuftgarn och garn till färgning. Under de enskilda garnerna har du möjlighet att läsa mer om till exempel garnets struktur och egenskaper, vilka typer av handarbete det lämpar sig för, förslag på mönster, rekommenderad stickstorlek och stickfasthet – om vi har lyckats göra ett stickprov.

Om du ändå tycker att det är svårt att hitta runt de många alternativen är du varmt välkommen att skriva ett mail till vår kundtjänst. Vi vill alltid hjälpa dig att hitta bra garnalternativ till dina drömprojekt!

Rulla till toppen