MOHAIRGARN

Hos Garnspecialisten kan du köpa mohairull från textilindustrins överskottsproduktion. Detta innebär att allt garn du kan köpa hos oss, kommer från restlager som annars skulle slängas. Istället för att fabrikerna slänger fullt fungerande garn, köper vi upp det vi kan och kan på den vägen ge garnet ett nytt liv. Hos oss blir dina garnköp mer hållbara, samtidigt som du kan få lyxgarn till ett lägre marknadspris. 

Visar alla 5 resultat

MOHAIRGARN

Hos Garnspecialisten kan du köpa vackert mohairgarn från textilindustrins överskottsproduktion. Hos oss blir dina garnköp mer hållbara eftersom vi endast handlar med överskottsproduktion som annars skulle slängas. Istället för att fullt fungerande lyxgarn kastas, köper vi upp det vi kan. Dessutom kan vi erbjuda lägre marknadspriser på våra produkter.

MOHAIR SOM FÖLJETRÅD

Det är mycket populärt att använda mohair som följetråd. Genom att använda en fluffig följetråd till dina garnprojekt, kommer du få ett fint och ofta diskret fluff. Detta är en mycket fin detalj som inte bara ser fint ut, utan det bidrar även med extra mjukhet. En mohairtråd kan dessutom bidra med mindre kli när du använder ett annat garn som bas.

MOHAIRGARN I OLIKA FÄRGER

Hos oss kan du få tag i mohairgarn i olika färger. Just nu kan du köpa röd mohairtråd, blå mohairtråd, grön mohairtråd, beige mohairtråd, ljusrosa mohairtråd, mörklila mohairtråd, brun mohairtråd,  och mycket mer. Du kan även köpa mohairgarn som har en mix med lin och bomull. De är i färgerna ljusbrun, kolgrå och beige.

BILLIGT MOHAIRGARN

Eftersom vi endast säljer garn från överskottsproduktion, kan vi erbjuda mycket lägre maknadspriser. Det vanliga markandaspriset på fint mohair, ligger oftas på runt 75-110 kr per 50 gram. Hos Garnspecialisten kan du få tag på lyxig mohairtråd för endast 40-70 kr per 50 gram. Du kommer inte bara billigt undan, utan du bidrar även till ett mer hållbart garnköp.

MOHAIRGARN TILL TRÖJOR

Om du har garn liggandes hemma men vill ge det ett nytt utseende, då är det perfekt att lägga till en mohaortråd. En mohairtråd ger en fin effekt till t.ex stickade tröjor. Genom att ha en bas i t.ex ljusblått merino ull, kan du ha mohairtråden i en lite mörkare blå nyans för att få till ett fint färgspel.

MOHAIR FRÅN ANGORAGETETR

Mohair har en fin glans och kommer från angoragetter.

Rulla till toppen