KNAPPAR

Se vårt fina urval av knappar från endast 15 SEK. Vi har de klassiska 4-hålsknapparna, guldknappar, kokosknappar och knappar med glitterstenar och bling. Är du bara några kronor från fri frakt så kan några knappar rädda dig.

Visar alla 12 resultat

BILLIGA KNAPPAR

Saknas den sista finishen på ditt garnprojekt? Är det kanske ett par fina knappar du saknar? De kan göra mycket för det färdiga resultatet av ditt stick- eller virkprojekt.

Du behöver inte nödvändigtvis använda knapparna bara för att stänga din kofta. De kan enkelt användas som dekoration, till exempel för axlarna. Många använder även knapparna för patchwork.

Hos oss hittar du metallknappar, 2- eller 4-hålsknappar, kokosknappar, glitterknappar med blind eller plastknappar, enfärgade eller med många färger. Vi har knappar som både passar stora jackor till små knappar till den söta babytröjan.

BILLIGA KOKOSKNAPPAR

Hos oss hittar du billiga kokosknappar som finns i flera färger i storlekarna 18 mm samt 23 mm. Våra kokosknappar är starka där botten är gjord av kokos och toppen är dekorerad med färgad emalj. Knapparna har 2 hål.

BILLIGA GLITTERKNAPPAR TILL PETITEKNITS MODELLER

PetiteKnit har superpopulära mönster och på en del mönster ska du ha glitterknappar. Hos Garnspecialisten kan du hitta billiga alternativ som du kan ha till t.ex Maud Tee.

Är du inte så mycket för glitter så kan du istället titta på våra guldknappar som är mindre diskreta men fortfarande fina. Självklart kostar även dessa guldknappar endast 15 kr.

GARN TILL KNAPPAR

Garnspecialisten säljer inte bara knappar, självklart hittar du garn hos oss också. Vi är ingen traditonell online garnbutik med ett fast sortiment, utan vårt koncept går ut på att rädda överskottsgarn från kassering. Vi säljer alltså endast garn från textilindustrins överproduktion, vilket gör vårt sortiment till både unikt och spännande. Här kan du hitta superbilligt ullgarn, silke, bomullsgarn, kashmirgarn, lingarn och mycket mer som annars skulle ha slängts.

Rulla till toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.