VIRKGARN

Här i kategorin hittar du prisvärda och unika garnkvaliteter som lämpar sig väl för virkning. Välja mellan klassiska kvaliteter som bomull i olika tjocklekar, mjukt merinoull eller vackert silke. Köp billigt virkgarn online till virkade sommartoppar, spets, virkade mormorsrutor eller babymobiler. Allt garn kommer från textilindustrins överskottsproduktion, vilket betyder att ett köp hos Garnspecialisten, innebär att du tar vara på redan befintliga resurser. Har har vi också många garnkvaliteter som har samma innehåll och löplängd som de kända garnerna.

Visar 1–20 av 55 resultat

BILLIGT VIRKGARN

Hos oss hittar du ett brett utbud av vackert virkgarn till marknadens lägsta priser. Vi har garn för virkning i olika material, tjocklekar och strukturer. Med vårt garn kan du virka luftiga toppar, sjalar med färgskiftning, grytlappar till matlagningen, väskor med eller utan mormosrutor, personliga nyckelband, babymobil, mysiga kuddar, badrumsmattor, fluffiga nallar eller virkad säsongsinredning så som påskpynt eller julpynt. Vi har både naturgarn och virkgarn med akryl eller andra syntetfibrer.

BILLIGT GARN TILL VIRKNING

Vi har inte bara unikt garn, många av våra garner har samam löplängd och fiberhåll som de kända garnera, där enda skillnaden är att vi har mycket lägre marknadspriser. Detta eftersom vi köper in textilindutrins överskottsgarn som annars skulle ha slängts.

Med vårt garn kan du virka de finaste sjalarna och miniatyrerna ända ner till nål 0-2 mm, och ända upp till nål 10+ om du behöver en hundkorg eller tjocka vinterfiltar. Vi har även virkgarn i alla möjliga material och strukturer. Allt från fint tunt alpacka– eller kashmirgarn till de finaste spetssjalarna – till slitstarka bomulls– eller linnegarn till exempel virkade påsar eller korgar.

Angående texturen så har vi t.ex. pälsgarn eller bouclé som är perfekt för att virka små nallar som blir otroligt mjuka och gosiga. Eller vårt fluffiga mohair för fluffiga tröjor och accessoarer.

BILLIGT GARN TILL VIRKADE FILTAR

Det är väldigt populärt att virka filtar. Nackdelen är att man måste använda mycket garn. En mysfilt för vuxna kan lätt hamna på en vikt på 600 – 800 gram. Med våra garner kan du vara säker på att du får dem till marknadens absolut lägsta pris – och det har vi prisgaranti på.

GARN FRÅN ÖVERSKOTTSPRODUKTION

Hos Garnspecialisten hittar du endast garn som kommer från textilindustrins överskottsproduktion. Varje år slänger textilindustrin tonvis med garn som kommer från överskottsproduktion. Istället för att industrin slänger fint och perfekt fungerande garn, köper Garnspecialisten upp det vi kan och kan på så vis rädda garnet. När du handlar hos oss, bidrar du till att minska på onödigt garnspill och gör därför ett mer hållbart garnköp.

Inte nog med att du gör ett hållbart garnköp, du sparar dessutom pengar då vi erbjuder mycket lägre marknadspriser. Vill du ha ett mer hållbart virkgarn, samtisigt som du sprar pengar? Då är Garnspecialisten din online garnbutik!

Rulla till toppen