HÄRVOR

Om du älskar att färga garn kommer du förmodligen att uppskatta att ditt garn kommer i form av härvor. De är redo att läggas i färggrytan utan vidare bearbetning. Om du blir förtjust i ett garnnystan för stickning, virkning eller andra ändamål kan du följa vår video-vägledning (länk till video med garnlindning) för att enkelt linda upp ditt garn till praktiska härvor.

Visar alla 10 resultat

BILLIGA GARNHÄRVOR

I denna kategori hittar du fina och billiga garnhärvor. Det är garn i olika material, som lindas upp i härvor, eller buntar som det också kallas för. De väger oftast 50 eller 100 gram, men vi har även större med 350-500 gram garn. Tänk på att du inte kan arbeta direkt från en garnhärva, utan du måste alltid nysta upp garnet innan du börjar arbeta med det. Du kan göra detta med hjälp av vår garnvinda och nystmaskin. Är du osäker på hur man använder dessa produkter så kan du ser vår videoguide.

GARN TILL HANDFÄRGNING

Som ni ser har vi ett stort urval av vitt garn på härvor. Detta eftersom garnhärvor är perfekt för handfärgning. Detta gör processen mycket lättare, eftersom härvorna är ”grytfärdiga”. Du behöver inte linda upp garnet innan du doppar det i färggrytan, vilket sparar både tid och energi för dig. Är du på jakt efter syrafärger så kan du kika här.

Du kan färga merinoull, alpacka, mohair, silke och akryl

Rulla till toppen