GARNTILLBEHÖR

Här hittar du vårt stora utbud av garntillbehör, så som stickor och virknålar, knappar, storksaxar, nålar eller stygnmarkörer. Här förvarar vi även reservdelar till maskinstickning samt presentkort, eller våra populära kit med Oeko-tex syrafärger som du kan färga dit garn med

Visar 1–20 av 91 resultat

KÖP UTRUSTNING TILL GARN

Vi har ett spännande utbud av olika garntillbehör, såsom knappar, stick- och virkpinnar, utrustning till din stickmaskin, pulver till garnfärgning och andra föremål som kan förhöja nöjet i ditt stick- eller virkprojekt.

Garntillbehör behöver inte kosta en förmögenhet. Det finns många delar t.ex. maskmarkörer, maskhållare stickring till mönsterstickning. Men det är definitivt en bra idé att investera i  tillbehör, som gör stickningen snabbare och felfri och förblir ett nöje.

Hos oss behöver du inte kompromissa med kvaliteten och du kommer enkelt långt på en liten budget. Vi har många små prylar för olika handarbete, t.ex. nålar, markörer och trådar, som ofta inte kostar mer än en tia.

Kategorin garntillbehör uppdateras kontinuerligt beroende på vilka produkter vi får hem. I regel handlar det om produkter från stängda (garn)butiker eller stora restpartier som funnits hos tillverkaren ett tag. Kvaliteten är därför felfri – och det är också därför priset ligger i botten.

BILLIGA STICKTILLBEHÖR

Hos oss kan du alltid köpa Knitpro stickor och virknålar till ett lågt pris. Vi säljer olika märken av strumpstickor, jumperstickor och rundstickor som är både utbytbara eller fasta. Här hittar du olika märken, t.ex. Smartstix.

KNITPRO SMARTSTIX STICKOR

Vi säljer våra populäraste Smartstix stickor som ett fast sortiment till fasta låga priser. Vi har hela kollektionen i alla storlekar. Vi strävar efter att alltid ha dem i lager. Skulle de vara slutsålda kan du kontakta oss så beställer vi dem hem till dig.

GE GARN ELLER FÄRGKIT I GÅVA

Behöver du en sista-minuten-present till någon? Då bör du överväga våra elektroniska presentkort. Du väljer själv mängden. Mottagarna kan sedan välja att använda den för att köpa en massa läckert garn.

Eller så kan mottagaren använda den till ett syrafärgningskit, som innehåller allt som behövs, där du kan prova konsten att själv färga ditt eget garn. Dessutom säljer vi även pulver för syrafärgning, både i små och stora burkar. De finns i 13 färger och kan blandas upp till alla regnbågens färger.