GLIMMERGARN

Garn er ikke kun til vinterkulde og tykke sweaters. Hos Garnspecialisten er glimmergarn et hit. Synes du også, at glimmer kaster et skær af glamour over hverdagen, så nyd en tur gennem vores udvalg af glimmergarn. Du vil finde både tykt garn med glimmer og tyndt garn, du kan kombinere med andre kvaliteter for et unikt og festligt udtryk.

Visar alla 3 resultat

BILLIGT GLITTERGARN
Om du älskar fest, färg, paljetter, bling bling och glitter har du kommit helt rätt. Här hittar du nämligen ett brett utbud på glittergarn. Det bästa är att vårt garn är så unikt att det är ganska ovanligt att du hittar det någon annanstans på nätet. Gör något speciellt för dig själv och hitta garn till ditt nästa festliga projekt hos oss.
VAD ÄR GLITTERGARN?
Glittergarn är garn med glittereffekt, som innehåller material som får garnet att glänsa av effekter. Det kan till exempel vara garn med guld- eller silvertråd, med paljetter eller små stenar.

Det är sällan man gör glittergarn av naturmaterial utan hjälp av syntetfibrer. Det kommer vanligtvis att vara lurex, som är ett syntetiskt material som ger glänsande effekter. Det kan också vara små paljetter, som vanligtvis är gjorda av akryl eller plast.

Våra leverantörer älskar garn blandat med tunn lurextråd i guld, silver, mässing, brons eller multi sparkle. Det är också den sortens garn vi har mest av i lager. Detta är ingen överraskning, eftersom de flesta av våra leverantörer är baserade i Italien, där de tillverkar garn till de kommande catwalkkollektionerna.

Rulla till toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.