GLIMMERGARN

Garn är inte bara för vinterkyla och tjocka tröjor. Hos Garnspecialisten är glittergarn en hit. Om du också tycker att glitter piggar upp vardagen, njut då av vårt urval av glittergarn. Du hittar både tjockt garn med glitter och tunt garn som du kan kombinera med andra kvaliteter för en unik och festlig look.

Visar alla 8 resultat

BILLIGT GLITTERGARN

Om du älskar fest, färg, paljetter, bling bling och glitter har du kommit helt rätt. Här hittar du nämligen ett brett utbud på glittergarn. Det bästa är att vårt garn är så unikt att det är ganska ovanligt att du hittar det någon annanstans på nätet. Gör något speciellt för dig själv och hitta garn till ditt nästa festliga projekt hos oss.

VAD ÄR GLITTERGARN?

Glittergarn är garn med glittereffekt, som innehåller material som får garnet att glänsa av effekter. Det kan till exempel vara garn med guld- eller silvertråd, med paljetter eller små stenar.

Det är sällan man gör glittergarn av naturmaterial utan hjälp av syntetfibrer. Det kommer vanligtvis att vara lurex, som är ett syntetiskt material som ger glänsande effekter. Det kan också vara små paljetter, som vanligtvis är gjorda av akryl eller plast.

Våra leverantörer älskar garn blandat med tunn lurextråd i guld, silver, mässing, brons eller multi sparkle. Det är också den sortens garn vi har mest av i lager. Detta är ingen överraskning, eftersom de flesta av våra leverantörer är baserade i Italien, där de tillverkar garn till de kommande catwalkkollektionerna.

Rulla till toppen