SOMMARGARN

Gör dig klar till sommargarn! Här hittar du vårt utbud på vackert och billigt sommargarn. Vår kategori med sommargarn är fylld med fibrer som anpassar sig efter värme. Köp hampagarn med en mycket god andningsförmåga, slittåligt lingarn, lent och luftigt silkesgarn, mjukt bomullsgarn och mycket mer!

Visar alla 17 resultat

GÖR DIG SOMMARKLAR MED SOMMARGARN
Sommarstickat är det perfekta sättet att skapa lätta, luftiga och andningsbara plagg som du kan bära under varma sommardagar. Om du letar efter inspiration för ditt nästa sommarprojekt har du kommit till rätt ställe. Vår garnbutik erbjuder ett brett utbud av läckra och luftiga material som är idealiska för sommarstickning.

Bomull är ett av de mest populära naturmaterialen för sommarstickat plagg. Den är lätt, andas och känns skön mot huden. Vi erbjuder olika typer av bomullsgarn, inklusive återvunnen bomull och bomull med en blandning av andra naturfibrer, som t.ex. hampa eller bambu – perfekt för att skapa hållbara sommarkläder.

Lingarn är också ett utmärkt alternativ för sommarstickning. Lin är känt för sin styrka, hållbarhet och andningsförmåga. Det är också ett mycket miljövänligt val, eftersom linfibrer kan odlas utan användning av bekämpningsmedel och andra skadliga kemikalier. Vi erbjuder ett brett urval av linnegarn i olika färger och tjocklekar, som kan användas för att skapa allt från ljusa blusar till vackra sommarklänningar.

Silkesgarn är ett annat populärt alternativ för sommarstickning. Silke är ett lyxigt och naturligt material som känns mjukt och smidigt mot huden. Den är också mycket andningsbar och temperaturreglerande, vilket gör den idealisk för sommarkläder. Vi erbjuder sidengarn i olika färger och tjocklekar, som är perfekta för att skapa eleganta och lätta plagg.

I vårt utbud av sommargarn finns även oeko-tex certifierat garn som är testat och godkänt för sin miljövänliga produktion och höga kvalitet. Oeko-tex certifierat garn är ett bra val för stickare och virkare som vill minimera sin miljöpåverkan och samtidigt skapa vackra och funktionella klädesplagg.

Vilket material du än väljer för ditt sommarstickprojekt är det viktigt att välja en lätt och andningsbar garnkvalitet som passar för varmare väder. Vår erfarna personal är alltid redo att hjälpa dig att välja det perfekta garnet för ditt nästa sommarprojekt.

Rulla till toppen