BILLIGT GARN

Här kan du fundra riktigt billigt garn för under 15 kr! Kanske är det bara 15 kronor du behöver för att få gratis fraktavgift? Fynda akrylgarn, bomullsgarn, ullgarn, knappar, virknålar, stickor, trådar, maskmarkörer och mycket mer.

Visar 1–20 av 37 resultat

BILLIGT GARN

Vårt uppdrag är att erbjuda ett brett utbud av billigt garn till marknadens lägsta priser, så att alla har råd att njuta av handarbete. Här får du inte bara billigt garn, utan du räddar även garn från överskottsproduktion som annars skulle kasserats.

Vi erbjuder dessutom prisgaranti på ALLA våra varor i webbshoppen. Men vi stannar inte där. Inte bara kommer vi att vara billigast, utan vi kommer att vara mycket billigare än andra. I denna kategori hittar du därför de mest prisvärda garnerna vi har. Det kan vara billigt garn på erbjudande, garn och tillbehör som inte kostar mer än 15 kr per. st, utgående garn till fasta låga priser eller olika garnpaket-erbjudanden.

FAST LÅGT PRIS PÅ GARN

Vi erbjuder välkända garner till marknadens lägsta priser. Och inte bara det lägsta på marknaden – faktiskt ger vi ALLTID vårt garn med ett ”fast lågpris”-märke minst 20% rabatt i förhållande till marknadspriset. Det garanterar vi.

Kan du hitta samma garn någon annanstans online till ett lägre pris, samma pris, eller till och med max 19% dyrare, då matchar vi skillnaden. Alltid. Läs mer om denna fasta lågprisgaranti här.

Vi brukar erbjuda ett fast lågt pris på välkända varumärken, som även finns på andra håll i Danmark och Sverige. Det är rester som hamnat hos oss av olika anledningar. Det kan vara garn vi köpt på slutförsäljning eller från det utgående sortimentet. Här kan du t.ex. se märken från KnitPro serien.

BILLIGA GARNPAKET

Ibland erbjuder vi mindre rester till de absolut lägsta priserna. Här kan du få flera koner garn eller nystan till ett paketpris som ger dig mängdrabatt.

Här har du ibland chansen att funda riktiga lyxpaket som kan innehålla silke eller fint merinoull. Du kan även fynda garnpaket som är till för färgning. Har du sett att vi säljer syrafärger till garnfärgning?

Kategorin med garnpaket är inte alltid tillgänglig, så håll utkik på vår webbshop, instagram, facebook eller nyhetsbrev som du kan anmäla dig här.

GARN FÖR UNDER 15 KRONOR

Som en liten bonus har vi samlat olika garner (och tillbehör) som inte kostar mer än 15 SEK. Det kan vara utvalda garnnystan (t.ex. akrylgarn) eller små prylar som du kan använda för att göra stickprocessen enklare. Det är till exempel stickmarkörer, sytrådar, stoppnålar, ändstoppnål, virknplar, stickor, knappar och mycket mer.

Rulla till toppen