Metallglimmer Följetråd (500g)

Flyttrea - 50%

Produktinformation:

Material

73% viskos 27% lurex

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 1.000 m

Form

Cones á ca. 500 g

Pris ved 50 gram

14 kr

STICKNING

följetråd

Det ursprungliga priset var: kr 140,00.Det nuvarande priset är: kr 70,00. (14 kr / 50 g)

Produktinformation:

Material

73% viskos 27% lurex

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 1.000 m

Form

Cones á ca. 500 g

Pris ved 50 gram

14 kr

STICKNING

följetråd

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 1.219 l vatten
ca. 9 kg CO2
ca. 3 KwH

Hjälp oss att rädda garn och ge nytt liv åt detta överskottsgarn från modebranschen

METALLGLIMMER FÖLJETRÅD

Med den här fina metalliska glittertråden kan du ge festliga toner till ditt handarbete. Vi har fått hem ett härligt stort parti av det snygga glittergarnet från Italien och ser fram emot att få dela det med er.

Där glimmergarn ofta helt består av lurex består detta garn av en stor andel viskos och en mindre del av lurex. Resultatet är en följetråd av metallisk glimmer med ett fint och diskret uttryck. Det kan säkert ge den sista unika touchen till ett av dina kommande projekt.

Metallglimmer följetråd till stickning och virkning

Vi rekommenderar inte att du stickar eller virkar enbart med denna glitterföljetråd. Den kommer att glänsa som ett komplement i sällskap med ett tjockare garn – alpacka, bomull, mohair – det är upp till dig. Kanske kan en touch av glitter i din nästa tröja hjälpa till att ge en liten skjuts till de kalla, gråa vinterdagarna.

Billigt överskottsgarn med glimmer

Metallglimmer tråd har kommit till oss från Italien, där den stod som en överskottsprodukt från modeindustrin. Vi har ett fint urval av flera metalliska nyanser som kan lägga till antingen varma eller kalla toner till dina handarbetsprojekt. Det spelar ingen roll om du gillar silver, guld eller något helt annat, du kan skaffa 500 gram följetråd för bara 140 SEK. Det är många meter fest, hälsar vi!

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen