GARNPAKET

Vi har alltid bra erbjudanden på garn! Här samlar vi våra populära garnpaket i storpack som är perfekt till dig som har en garnklubb, skola eller helt enkelt behöver en större mängd garn till riktigt bra priser. Behöver du garn till tuftning så är dessa lyckopåsar perfekta. När vi väl får in våra storpack med garn så dröjer det inte länge tills de tar slut på lagret. Vill du få chansen att få garnpaket så ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev. Där får man först veta när vi publicerar nya lyckopaket.

Visar alla 3 resultat

EXTRA BILLIGA GARNPAKET

Hos Garnspecialisten kan du köpa garnpaket till riktigt bra priser. Här kan du få erbjudande på garn i storpack som är ännu billigare än vårt övriga sortiment. Inte för att att de har defekter, utan för att de kommer i så små restpartier att det inte är lönt att sätta de som enskilda produkter i webbshoppen.

Garnpaketen finns även till för att du ska få ta del av erbjudanden där du får mer garn för pengarna, än om du hade köpt produkterna styckvis här i webbshopen.

De restpartier som vi lägger upp här är oftast bara en del av det urval vi har på lager.  Om du har speciella önskemål som inte finns bland de produkter som webbshopen har, får du gärna kontakta oss på info@garnspecialisten.se så kan vi se om vi har tillgång till de produkter du letar efter.

BILLIGA LYCKOPAKET FÖR SKOLOR, BUTIKER ELLER KLUBBAR.

Då och då erbjuder vi olika lyckopaket eller mixboxar, som sätts ihop efter olika behov. T.ex. har vi tidigare haft framgång med 5kg billiga silkepaket, lyckopåsar med 100 nystan bomullsgarn, 10kg garn för maskinstickning eller 5kg garn för garnfärgning.

Det har oftast varit skolor eller olika hobbyklubbar som köpt dessa garnpaket. Det kan också finnas en lärare i garnfärgning eller maskinstickning som skulle behöva ett större garnpaket till eleverna. Men vi har också haft ett antal privatkunder som bara varit nöjda med en större mängd garn som de använt till olika projekt.

STORPACK MED GARN TILL TUFTNING

Du som tuftar är helt klart medveten om hur mycket garn som behövs till att tufta några kvadrat centimeter. Det dröjer inte länge tills ett nystan på 50g är ”uppätet” av tuftmaskinen så därför är det en fördel att tufta från en garnkon som innehåller både mer garn, samt står stadigt på golvet. I vår kategori garnpaket kan du fynda tuftgarn till riktigt låga priser där du får mycket för pengarna. Samtidigt så bidrar du till att minska på världens garnspill då allt vårt garn kommer från textilindustrins överskottsproduktion.

Oavsett din bakgrund är du varmt välkommen att skriva ett mejl till vår kundtjänst om du är intresserad av garnpaket eller lyckopåsar. Vi vill gärna se om vi har något spännande för dig!

Rulla till toppen