PROJEKTVÄSKOR & FODRAL

Utforska vårt utbud av fodral och projektväskor från RE:DESIGNED etc. Här hittar du både små och stora väskor, allt i en läcker och funktionell design som bara blir vackrare med åren.

Visar alla 2 resultat

PROJEKTVÄSKOR OCH FODRAL FRÅN RE:DESIGN

Vi har infört ett samarbete med RE:DESIGN som gör de finaste projektväskorna i läder. Vi erbjuder projektväskor i olika storlekar så att du kan välja efter ditt behov. Projektväskorna är gjorda av koläder och blir bara finare med åren.

STORA OCH SMÅ PROJEKTVÄSKOR

Eftersom vi har projektväskor i olika storlekar så kan du välja efter dina behov. Vill du ha en riktigt stor projektväska som är både rymlig och modern så ska du kika på RE:DESIGN – Fie Urban Stor projektväska. Väskan har en tidlös design och rymmer alla dina projekt, samt större garnkoner. Du kan såklart använda den stora läderväskan till vardags och som en weekendbag, där du får plats med både garnprojekt, stickor, tillbehör, kläder och allt annat som du behöver till resan. Eftersom den är gjord av koläder så är den mer slittålig.

Är du mer för de mindre projektväskorna så kan du kika på våra fodral RE:DESIGN – Project 13 – Stor clutch eller Project 4 – liten clutch  som rymmer garnnystan, mindre koner samt stickor och andra garntillbehör. De har en bredare läderrem som kan hänga på din handled. På den vägen kan du enkelt sticka eller virka när du är på språng!

Rulla till toppen