Kontakta Garnspecialisten

E-post

Har du frågor till oss angående din order eller frågor om våra produkter får du väldigt gärna kontakta Tove.

OBS! Vecka 28, 29, 30 har Tove semester. Du kommer därför få ett svar på danska när du mailar oss.

Vi strävar efter att besvara e-mail med det samma, men ibland hinner vi tyvärr inte med. Vi återkommer alltid så fort vi kan.

Skriv till oss

LAGERÖPPET VARJE TORSDAG
14:00 - 17:00

Garnspecialisten är primärt en online garnbutik, men vi träffar gärna våra kunder face to face. Vårt fysiska lager ligger i Danmark som vi håller öppet på torsdagar kl. 14:00-17:00. (Vi håller inte öppet på torsdagar som infaller på danska helgdagar, t.ex. Kristi Himmelsfärdsdag den 21 maj). Här gömmer vi allt vackert garn:

GARN SPECIALISTEN ApS

Brønsholmvej 26
2980 Kokkedal
DANMARK

Vi har vårt garnlager och kontor i Nordsjälland, där du kan komma förbi för att se hela vårt garnsortiment. Här kan du få en känsla för garnet genom att se och röra det. Du kommer säkert att hitta bra garnerbjudanden!

Du har också möjlighet att hämta dina varor som du beställt via webbshopen här på vårt garnlager.

Utanför de officiella öppettiderna har vi också möjlighet att ta emot besökare i större grupper och grossistkunder (med giltigt organisationsnummer) efter överenskommelse.

Eftersom inte alla garn finns på webbshopen, kan det bra hända att vi har något mycket speciellt garn på vårt garnlager som faller dig i smaken. På vårt lager kan du betala med kontanter (DKK), MobilePay eller kreditkort.

Vi ser framemot att träffa dig! 

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.