Kontakta Garnspecialisten

E-post

Har du frågor till oss angående din order eller frågor om våra produkter får du väldigt gärna kontakta oss.

OBS! Tove har semester v.28-31, vilket betyder att svarstiden kan dröja lite. Våra danska kollegor svarar på ditt mail så snabbt de kan. 

Vi strävar efter att besvara e-mail med det samma, men ibland hinner vi tyvärr inte med. Vi återkommer alltid så fort vi kan.

Skriv till oss

LAGERÖPPET TORSDAGAR 14:00-17:00 & 1:a LÖRDAGEN I MÅNADEN 10:00-14:00

Garnspecialisten är primärt en online garnbutik, men vi träffar gärna våra kunder i butiken också. Vårt fysiska lager ligger i Danmark som vi håller öppet på torsdagar, samt den första lördagen i månaden.

(Vi håller inte öppet på torsdagar som infaller på danska helgdagar, t.ex. Kristi Himmelsfärdsdag).  

Våra öppettider: 

 • Torsdagar 14:00 – 17:00
 • Första lördagen i månaden 10:00 – 14:00  

Lördagsöppet under 2023:

  • lördag 4:e mars 2023
  • lördag 1:a april 2023
  • lördag 6:e maj 2023
  • lördag 3:e juni 2023
  • lördag 1:e juli 2023
  • lördag 5:e augusti 2023
  • lördag 2:e september 2023
  • lördag 7:e oktober 2023
  • lördag 4:e november 2023
  • lördag 2:e december 2023

Här gömmer vi allt vårt vackra och unika garn:

GARN SPECIALISTEN ApS

Brønsholmvej 26
2980 Kokkedal
DANMARK

Vi har vårt garnlager och kontor i Kokkedal, som ligger mellan Helsingör och Köpenhamn. Här kan du enkelt komma förbi med både bil och kollektivtrafik och se hela vårt garnsortiment och få en känsla för garnet genom att se och röra det. Hos Garnspecialisten hittar du alltid kvalitetgarn till låga marknadspriser!

Du har också möjlighet att hämta dina varor som du beställt via webshoppen här på vårt garnlager. Dock måste vi ha ett avtal innan detta är möjligt.

Utanför de officiella öppettiderna har vi också möjlighet att ta emot besökare i större grupper och grossistkunder (med giltigt organisationsnummer) efter överenskommelse.

Eftersom inte allt av vårt garn finns på webbshopen, kan det hända att vi har något mycket speciellt garn på vårt garnlager som faller dig i smaken. På vårt lager kan du betala med kontanter (DKK), MobilePay eller kreditkort.

Psst..! Om du bor eller av någon anledning befinner dig i Helsingborg, så kan vi tipsa dig om ett rolig utflykt! Ta ForSea-färjan mellan Helsingborg och Helsingör där du kan ladda upp med god mat och dryck. Stanna en stund i fina Helsingör där du kan strosa runt bland många secoundhand-butiker, ostbutiker, fina byggnader och annat spännande. Efter det så är det bara en kort tur med antingen bilen eller kollektivtrafiken till Kokkedal, där du sedan hittar ett garnrike hos Garnspecialisten. Här finns som sagt allt möjligt och ofta unika garner som du kanske annars inte hittar i en traditonellt butik. Allt garn är dessutom från textilindustrins överproduktion som ananrs skulle ha slängts! En riktigt mysig utflykt för en garnälskare, om du frågar oss! 😉   

Rulla till toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.