Jumperstickor (1 par)

kr 15,00

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

JUMPERSTICKOR I TRÄ

Det kan vara så irriterande när man har både garn och mönster, men inga stickor i rätt storlek. Nu kan du fylla upp ditt stickförråd med billiga stickor som vi köpt in som ett restparti.

Stickorna (eller jumperstickor som de även kallas) kommer i en förvaringsficka som du kan spara och använda till förvaring för dina stickor.

Stickorna är gjorda i bambu och finns i flera storlekar så långt lagret räcker. Stickorna fås i 3 mm och upp till jumbostorleken 20 mm! Längden på alla stickor är 30 cm.

Eftersom vi har haft turen att köpa in dessa stickor kan du nu få köpa dem till ett riktigt bra pris! Normalpriset på ett set ligger på ca. 52 kr, men här får du dem till endast 15 kr. per par. Du sparar ca 71 % av normalpriset. Vissa storlekar har vi inte så många kvar i lager av, så det lönar sig att vara snabb.

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen