Knapp med Bling – solros (1stk)

kr 9,00

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

BLINGKNAPP SOLROS

Vi har de här runda knapparna som visar solrosor med sina blad längst ut på knapparna. Dessa blad är formade i metallen och ger lite bling. I mitten är de utsmyckade med en svart cirkel i ett glasliknande material.Bladen är antingen i guld eller silver.

Det är retr elegans som kommer att tänka på Damernes Magasin i Matador. De kommer definitivt att bli en hit som knappar för din stickning.

Du kan inte bara välja om de ska vara i silver eller guld utan också välja mellan två olika storlekar. De minsta är så små att de blir riktigt snygga som dekorativa knappar i slutet av ärmarna på en tröja. Du kan till och med använda dem som en detalj på fickorna eller på skjortans framsida. Här kan du dock också välja att använda de större knapparna på 22 mm.

 

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen