FAST LÅGT PRIS

Gör ett bra kap och spara minst 20% på alla kända garnmärken och tillbehör. Billigare garn än såhär blir det inte! Läs mer om vårt fasta lågprisgaranti och jämför oss gärna med andra 🙂

Visar alla 17 resultat

FAST LÅGT PRIS PÅ UTVALDA GARN

Här får du garanterat fast lågt pris på alla kända garnmärken. Hos Garnspecialisten säljer vi två typer av garn.

Industrigarn som vi köper direkt från fabrikerna. Dessa garn kommer vanligtvis i koner eller i stora härvor och finns oftast inte i vanliga garnbutiker.
Välkända garnmärken som vanligtvis kommer i nystan eller i små härvor har tillverkarens banderoller på.

Det är detta garn vi kan erbjuda marknadens absolut lägsta priser. Inte bara det lägsta priset, utan du är faktiskt garanterad minst 20% rabatt på alla varor i denna kategori. Det är garnrester som vi köpt från olika ställen, antingen som ett utgående sortiment eller som rester från stängda (garn)butiker. Kvaliteten sviker självklart aldrig.

MINST 20% BILLIGARE GARN ÄN HOS ANDRA STÄLLEN

I denna kategori får du en riktigt bra garanti på varorna. Hittar du samma garn någon annanstans på nätet för ett lägre pris, för samma pris eller till och med något dyrare pris (upp till 19%), då matchar vi prisskillnaden.

Vi tycker faktiskt att detta är Sveriges bästa garnprisgaranti. Läs mer om fast lågprisgaranti här, och jämför oss gärna med andra.

BILLIGT GARN

Följande garn finns alltid på erbjudande. Det är därför vi kallar dem “fast lågt pris”, så att du alltid vet vilken produkt det gäller.

Vi vill dock påminna om att garnet är som allt annat garn vi har, en rest. Detta kan snabbt ta slut och vi kommer inte få tag på samma slags garn igen.

Rulla till toppen