Garnspecialistens Stickjournal

kr 150,00

Tillgänglighet: 85 i lager

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

GARNSPECIALISTENS STICKJOURNAL

Vi är stolta över att presentera Garnspecialistens stickjournal! Här på kontoret har vi länge sökt ta fram en vacker och inte minst användbar stickdagbok för våra stickälskande kunder!

I Garnspecialisten stickjournal finns det plats för 19 stickprojekt: 12 mindre stickprojekt och 7 större stickprojekt. Alla projektsidor har plats för att ange information om ditt stickprojekt:

  • Mönster & designer
  • Information om garn
  • Stickstorlek
  • Stickfasthet
  • Tvättanvisningar

Dessutom får du:

  • Plats till garnprover
  • Plats för anteckningar

I den här stickjournalen har de stora projekten fått en extra sida med gott om plats för att göra skisser eller klottra löst om dina stickidéer och drömprojekt. Här kan du till exempel rita och utveckla dina egna stickmönster.

Stickjournalen från Garnspecialisten har ett vackert omslag i vår signaturgröna färg med söta illustrationer av garn och sticktillbehör. I Garnspecialistens stickdagbok kan du lära dig mer om garnsvinn då vi har kryddat sidorna med ett urval av ögonöppnande och intressant information om garnproduktion.

#STOPPAGARNSVINN med Garnspecialisten

Att stoppa garnsvinn är Garnspecialistens uppdrag. Tillsammans med våra gamla och nya kunder räddar vi garn från att glömmas bort  på modebranchens överskottslager. Så istället för att de glöms på hyllorna och tyvärr många gånger slängs, köper vi upp garnerna och för det vidare till ett nytt liv i händerna på garnälskande handarbetare. När du köper garn, tillbehör eller en stickjournal från Garnspecialisten stöttar du vårt arbete och bidrar till det gemensamma uppdraget #stoppagarnsvinn. Det är vi så tacksamma för! 🙂

Tillbehör och presentidéer

Om du behöver garntillbehör eller en present till någon du gillar så hittar du även det hos Garnspecialisten:

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen