Troy alpacka akryl 280 (1kg)

Material

65% akryl 7% alpacka 15% ull 12% polyamid 1% elastan

Löplängd

ca. 2.800 m/kg (ca. 140 meter per 50 gram)

Form

På kona 1 kilo

Pris per 50 gram

15 kr.

Stickning

5-7 mm

Virkning

nål 4,5-6 mm

Maskinstickning

Vävning

kr 300,00

kr 300,00

Variant
This option is required
Absintgrön Ärtgrön Armégrå Choklad Flaskgrön Fuchsia Ljusgrå Nougat Svart
Clear selection

FLUFFIGT BOUCLÉGARN

Här har vi ett tjockt och luftigt bouclégarn. Vanligtvis brukar ögglorna i bouclégarn vara placerade med korta mellanrum. I detta är de mycket tätare och ger ett mer fluffigt garn. Det är en väldigt bra egenskap om du, särskilt när du vill använda det som garn till stickning.

ELASTISKT

Garnet är lite elastiskt vilket kan hjälpa till att hålla formen på dina garnprojekt. Använd gärna garnet till tröjor som ska ha ett tjockt utseende utan att ett större vikt tillkommer. Vi rekomenderar att inte använda garnet till vävning eller maskinstickning eftersom det innehåller elastin. Är du ute efter garn till vävning eller maskinstickning i ull så hittar du det det i kategorlistan. Garnet har många möjligheter så varför inte sticka en kudde, jacka, pläd, mössa eller halsduk?

Vi blir alltid glada av att se vad ni skapar med Garnspecialistens garn! Tagga oss gärna på Instagram när skapa något Garnspecialistense, heter vi där 🙂

DU SPARAR PENGAR NÄR DU KÖPER FLUFFIGT BOUCLÉGARN

Detta är garn från ett restparti, vilket betyder att du sparar pengar. För ullgarn av denna typ behöver du vanligtvis betala ca. 900 kr./kg. Eftersom vi endast säljer restpartier kan du därför spara 67%. Du behöver därför bara betala 300kr / kg. för detta ullgarn.

 

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.