Troy alpacka akryl 280 (1kg) – Fuchsia

Flyttrea - 50%

Produktinformation:

Material

65% akryl 7% alpacka 15% ull 12% polyamid 1% elastan

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 140m

Form

På kona 1 kilo

Pris ved 50 gram

15 kr.

STICKNING

5-7 mm

Det ursprungliga priset var: kr 300,00.Det nuvarande priset är: kr 150,00.

(15 kr. / 50 g)

Slut i lager

Produktinformation:

Material

65% akryl 7% alpacka 15% ull 12% polyamid 1% elastan

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 140m

Form

På kona 1 kilo

Pris ved 50 gram

15 kr.

STICKNING

5-7 mm

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 562 l vatten
ca. 26,3 kg CO2
ca. 7,3 KwH

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

FLUFFIGT BOUCLÉGARN

Här har vi ett tjockt och luftigt bouclégarn. Vanligtvis brukar ögglorna i bouclégarn vara placerade med korta mellanrum. I detta är de mycket tätare och ger ett mer fluffigt garn. Det är en väldigt bra egenskap om du, särskilt när du vill använda det som garn till stickning.

ELASTISKT

Garnet är lite elastiskt vilket kan hjälpa till att hålla formen på dina garnprojekt. Använd gärna garnet till tröjor som ska ha ett tjockt utseende utan att ett större vikt tillkommer. Vi rekomenderar att inte använda garnet till vävning eller maskinstickning eftersom det innehåller elastin. Är du ute efter garn till vävning eller maskinstickning i ull så hittar du det det i kategorlistan. Garnet har många möjligheter så varför inte sticka en kudde, jacka, pläd, mössa eller halsduk?

Vi blir alltid glada av att se vad ni skapar med Garnspecialistens garn! Tagga oss gärna på Instagram när skapa något Garnspecialisten.se, heter vi där 🙂

DU SPARAR PENGAR NÄR DU KÖPER FLUFFIGT BOUCLÉGARN

Detta är garn från ett restparti, vilket betyder att du sparar pengar. För ullgarn av denna typ behöver du vanligtvis betala ca. 900 kr./kg. Eftersom vi endast säljer restpartier kan du därför spara 67%. Du behöver därför bara betala 300kr / kg. för detta ullgarn.

tvättanvisning tjockt bouclégarn

 

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen