Ascot merino 15/2 (1kg) – Beige

Produktinformation:

Material

100% merino

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 375m/50g (svarer til Nm 15/2)

Form

på kon à 900-1100g

Pris ved 50 gram

45 kr

STICKNING

p 3- 3,5 mm eller som följetråd eller flera tr samman

kr 900,00

(45 kr / 50 g)

Tillgänglighet: 26 i lager

Produktinformation:

Material

100% merino

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 375m/50g (svarer til Nm 15/2)

Form

på kon à 900-1100g

Pris ved 50 gram

45 kr

STICKNING

p 3- 3,5 mm eller som följetråd eller flera tr samman

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 2.111 l vatten
ca. 31,2 kg CO2
ca. 8,5 KwH

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

MERINOULL TILL MASKINSTICKNING m.m

Här har vi ett supermjukt och härligt merinoull till maskinstickning från Italien. Garnet är borstat och har därför lite av ett hårigt utseende. Merinoullet är 2-trådigt, vilket gör det till ett väldigt tunt garn.

ANVÄND SOM FÖLJETRÅD ELLER LÄGG IHOP FLERA TRÅDAR

Merinoullgarnet är som sagt riktigt mjukt och kan beskrivas som ett lyxgarn i toppklass. Det påminner om en baby alpaca-kvalitet. Detta merinoull kommer att vara bra för spetsstickning eller som en följetråd. Du kan också välja att ta två eller flera trådar tillsammans för att skapa fina tröjor, vantar, halsdukar eller något helt annat som faller dig i smaken. Zuzana har stickat den vackra Porcelain Sweater från LeKnit i en tråd Ascot tillsammans med en mohairföljetråd (t.ex. Borstat Mohair). Se bild i bildgalleriet längre upp på sidan.

BILLIGT MERINOULL TILL MASKINSTICKNING

Vi har köpt in en liten rest, vilket betyder att du får merinoull för ett billigare pris. Nu kan få garnet för endast 900 SEK / kg. Det är otroligt billigt för merinogarn eftersom dessa garn vanligtvis säljs för ca. 2250 kr./kg!

Merino-ullgarn till bl.a. maskinstickning

Med sin fina och lätta kvalitet är merinogarnet ett perfekt val för luftiga sjalar och fluffiga spetssjalar. Dessutom är det ett bra val som vävgarn eller maskingarn.

Se mer: merino

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen