Borstat alpacka glimmergarn (ca. 1kg)

Produktinformation:

Material

34% polyamid 12% lurex 23% alpacka 31% akryl

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 300m / 50g

Form

kon á ca. 1 kg

Pris ved 50 gram

25 kr

STICKNING

stickor 4-5 mm

kr 450,00

(25 kr / 50 g)

Produktinformation:

Material

34% polyamid 12% lurex 23% alpacka 31% akryl

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 300m / 50g

Form

kon á ca. 1 kg

Pris ved 50 gram

25 kr

STICKNING

stickor 4-5 mm

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 582 l vatten
ca. 20,7 kg CO2
ca. 6 KwH

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

BORSTAT ALPACKA GLIMMERGARN

Fluffigt borstat alpacka glimmergarn från Italien. Alpackagarnet gör det mjukt, lurexen ger ett diskret skimmer medan akryl och polyamid tillsätts för att ge garnet styrka, så att ditt färdiga arbete håller formen.

Du kan få riktigt fina saker av detta garn. Använd det som stickgarn, virkgarn, tuftgarn och vävgarn. Den kan helt klart användas ensam som den är, men den kan också enkelt användas som en följetråd. Du kan t.ex. använd den till tröjor, slipovers och koftor som ska ha lätt skimmer. Du kan sticka den på tunna stickor, t ex 3 mm, men du kan även enkelt sticka den på tjockare stickor och få en luftigare look. Men – kom alltid ihåg att göra ett stickprov innan du börjar.

Har du sett att vi även säljer stickor? – se mer här.

BILLIGT RESTPARTI

Det borstade alpacka glimmergarnet är från ett överblivet parti, som har uppstått på grund av överskottsproduktion till textilindustrin. vi fick hem det i 2 vackra färger, nämligen blått och puder. Vi säljer den för endast 450 kr. kg.

TVÄTTA GARN MED GLIMMER

På grund av innehållet av lurex och alpacka rekommenderar vi att du tvättar för hand. Alternativt kan du använda tvättmaskinens ullprogram, men prova dig först med ditt stickprov. Kom ihåg att använda ulltvättmedel.

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen