STICKOR OCH VIRKNÅLAR

Hos Garnspecialisten kan du köpa billiga stickor och virknålar. Vi har ett fast sortiment på KnitPro Smartstrix i olika storlekar och längder.

Visar alla 10 resultat

BILLIGA STICKOR FRÅN KNITPRO

Föredrar du att dina stickor och virknålar ska vara från KnitPro? Och måste det vara ett bra erbjudande när du behöver fylla på din samling? Då har du landat på rätt plats.
Här kan du hitta billiga stickor, rundstickor, utbytbara rundstickor, kablar, stickor och virknålar. Du kan få dem här till ett riktigt bra pris, eftersom vi har köpt vårt sortiment som restlager från det numera nedlagda företaget Garn Royal.

Förutom KnitPro har vi en mindre mängd sticktillbehör från andra märken. Utbudet är inte stort, men priserna ligger däremot i botten

KNITPRO SMARTSTIX STRUMPSTICKOR

Som en del av vårt fasta sortiment kan du köpa de smarta strumpstickorna från KnitPro Smartstix. Strumpstickorna är gjorda i aluminum och är markerade med 2 cm intervaller så du kan mäta ditt arbete i farten. KnitPro Smartstix strumpstickor finns i 14 cm och 20 cm.

KNITPRO SMARTSTIX UTBYTBARA RUNDSTICKOR

Vill du ha utbytbara stickor så har vi flera storlekar som du kan välja mellan. De utbytbara stickorna kommer från KnitPro i serien Smartstix och även dem stickorna är markerade med 2 cm intervaller. Fördelen med att använda utbytbara stickor är att du enkelt kan byta ut dem till en annan storlek när du är mitt i ett arbete. Då slipper du risken med att tappa maskorna som lätt kan hända.

När du stickar med utbytbara stickor så behöver du även kablar. Även det säljer vi och du kan välja bland flera längder.

BILLIGA RUNDSTICKOR FRÅN KNITPRO

Vi säljer även rundstickor från KnitPro Smartstix. Både stickorna och kablarna är markerade med 2 cm intervaller så du kan mäta ditt projekt på vägen. Även rundstickorna är gjorda i aluminum vilket betyder att de glider på riktigt bra.

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.