RESERVDELAR TILL STICKMASKIN

Se Garnspecialistens utbud på billiga reservdelar till stickmaskiner. Här hittar du resårbäddar, uppläggningskam, hålkort, skruvklämmor och mycket mer till Brother stickmaskiner, Knitmaster, Silverreed eller andra kända märken. Har du en grovstickare så kan du också hitta reservdelar här.

BILLIGA TILLBEHÖR TILL STICKMASKINER

För att få maximal nytta av din stickmaskin är det alltid en bra idé att investera i reservdelar, men även utrustning som gör din maskinstickningsprocess enklare.

Speciellt vid köp av begagnade stickmaskiner kan det vara så att vissa delar ofta saknas eller är för slitna. Det är till exempel alltid en bra idé att byta nålbroms direkt efter att du köpt en begagnad stickmaskin, eftersom skummet plattas till med tiden. Detta är ofta anledningen till att stickmaskinen inte fungerar, vagnen stannar eller stickorna gnisslar.

FLERA NÖDVÄNDIGA TILLBEHÖR

Viktiga tillbehör till maskinstickning bör man inte snåla med. Det kan vara vax, förflyttningsverktyg, uppläggningskam till resårbädd och mycket mer. På Garnspecialisten säljer vi tillbehör till bl.a. Brother stickmaskiner, men du kan även med fördel använda många av reservdelarna till Knitmaster, Silverreed eller andra kända märken.

Vi har samlat några av de viktigaste reservdelarna till stickmaskiner som du kan behöva genom åren. Det kan vara:

reservnålar – om du råkar bryta några få
uppläggningskam, – som kan vara rostig eller böjd med tiden
borste – som kan slitas ut med tiden
remsa för nålbädden – vars nummer kan vara oklara vid frekvent användning
skruvklämmor och andra tillbehör – som helt enkelt försvinner då och då.

Utöver de olika måsten har vi även en rad verktyg och utrustning som gör maskinstickning till ett rent nöje. Det kan vara olika klotvikter, nålar, hålkort, kantvikter, tryckstång eller clips.

RESERVDELAR FÖR GROVSTICKNING

Som en av få på marknaden säljer vi även reservdelar till grovstickare.

Är du osäker på vad skillnaden mellan en standardstickare och en grovstickare är? De är väldigt lika, men avståndet mellan stickorna på en grov sticka är större (9 mm) än på en vanlig sticka (4,5 mm).

RESERVDELAR TILL GROVSTICKARE

Det är inte så lätt att hitta reservdelar till en grovstickare. Vårt utbud är inte det största men vi kan leverera några bra reservdelar till marknadens lägsta priser.

Rulla till toppen