Bomullsgarn

Bomullsgarnet är på grund av dess mångsidighet det mest populära garn i Sverige. Här hittar du ett stort urval billigt bomullsgarn.

Visar 1–20 av 33 resultat

BILLIGT BOMULDSGARN

Om du behöver garn till stickning, virkning, maskinstickning eller vävning har vi ett brett utbud av alla typer av billigt bomullsgarn för 15 – 25 SEK per 50 gram.

Här hittar du t.ex. bandgarn, garn i nystan, effektgarn med bomull, garn på konor/spolar eller garn i härvor.

Är det garn i småbuntar, blir det normalt kallat för broderigarn.

Bland vårt garn hittar du både tunt och tjockt bomullsgarn. Urvalet av garn kommer i både små och stora portioner beroende på hur vi får det från leverantören.

Vi gör inte vårt garn till mindre portioner. Detta beror både på att vi tycker det är slöseri med resurser. På den vägen kan vi även hålla våra priser superlåga.

Ibland kan du också ha turen att hitta ekologiskt bomullsgarn hos oss. När vi säljer rester finns det en stor ersättning i vårt sortiment. Så håll ett öga på vårt urval för att få bra erbjudanden på garn.

Bomull är ett naturligt material som har en bra slitstyrka. Du kan använda det till allt från stickade mjuka babykläder till virkade påsar, samt garn för disktrasor eller spetsar och vävda, fluffiga sjalar.

Bomullsgarn som ett alternativ til ullgarn

Mjukt bomullsgarn är det perfekta garnet för dig som inte tål att ha ull nära kroppen. Du kan få ett ulligt utseende i ditt garnprojekt utan att använda ullgarn. Du kan göra detta genom att kombinera ett sgarn med en tunn fluffig tråd.

Du kan använda en följetråd ihop med bomullsgarn, t.ex mohair, pälsgarn / plyschgarn eller viskos.

Bomull är också riktigt fint tillsammans med silkesgarn. Silke tillsammans med det kan göra den extra mjukt att bära. samtidigt ger det ditt garnprojekt ett luftigt utseende.

Lingarn är också riktigt trevligt att kombinera med ett bomull. Lin har egenskapen att det inte bara är hållbart utan också temperaturreglerande. Så det kan svalna dig på sommaren och hålla dig varm på vintern.

Bomullsgarn til stickning och virkning, mm.

Du kan använda garnet som stickgarn, virkgarn, garn för stickmaskin, spets, broderi och för vävning. Det kan därför beskrivas som ett mycket mångsidigt garn.

Bomull 8/4 – erbjudande på bomullsgarn!

Du är tursam som just nu kan du hitta ett större färgval i bomull 8/4 i vår webbshop.

Bomull 8/4 är precis som vårt övriga produktsortiment ett restparti. Du kan därför få mycket av det för en billig peng hos oss.

Vi får dock inte säga att vårt bomullsgarn är på rea, för vi säljer det till ”erbjudande priser” alla 365 dagar på året 🙂 Samtidigt kan du vara säker på att vi är de billigaste, eftersom vi erbjuder en prisgaranti!

Den enda nackdelen med att köpa garnet billigt från oss är att du inte kan vara säker på att kunna köpa samma färgning vid ett senare tillfälle. Du måste därför vara uppmärksam på att få tillräckligt med det garn du behöver.

Tjockt och tunt bomullsgarn

Om det är ett tunt bomullsgarn finns det många alternativ med det. Du kan till exempel använda den som en följetråd för ett annat garn. Det kan vara att göra ditt andra garn tjockare, men det kan också vara att dra på några av de fina egenskaper bomullsgarn nu erbjuder.

Om du väljer ett tjockt bomullsgarn kan ditt garnprojket få ett chunky uttryck.

Du kan få ett tjockt utseende med ett tunt bomullsgarn. Det kommer dock att kräva att du tar många trådar från det tunna garnet. För att underlätta arbetet med de många trådarna i garnet, kan du använda en av nystmaskin eller spolarna vi har för lindning av garn.

Om det å andra sidan är bomullsgarn som varken är tjockt eller tunt, men precis däremellan, kan du ha tur att hitta rätt tjocklek. Om detta inte är fallet har du alltid möjlighet att ta flera trådar tillsammans. Alternativt kan du också ta en tråd av ett garn som är nära i tjocklek till den avsedda tjockleken. Du kan sedan komplettera detta med en tunnare tråd i ett annat garn.

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.