Garn till Fat Fur Hat (Spektakelstrik)

Fast lågt pris

Produktinformation:

Material

52% merino 23% alpacka 25% polyamid

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 130 m

Form

4 nystan á 50 gram

Pris ved 50 gram

45 kr

STICKNING

S 6 mm, stickfasthet: 12 m = 10 cm. Vi rekommenderar att du gör ditt egna stickprov

kr 180,00

(45 kr / 50 g)

Slut i lager

Produktinformation:

Material

52% merino 23% alpacka 25% polyamid

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 130 m

Form

4 nystan á 50 gram

Pris ved 50 gram

45 kr

STICKNING

S 6 mm, stickfasthet: 12 m = 10 cm. Vi rekommenderar att du gör ditt egna stickprov

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 323 l vatten
ca. 5 kg CO2
ca. 1 KwH

Stöd Garnspecialistens arbete för att rädda garn. Välj överskottsgarn till din Fat Fur Hat!

FAT FUR HAT #STOPPAGARNSVINN EDITION

Fat Fur Hat garnpaket till det underbara mönstret från Spektakelstrik. Med garnpaketet kan du sticka din egen variant av Fat fur mössan i en #stoppagarnsvinn-utgåva.

Du får totalt 4 nystan garn, vilket räcker till en Fat Fur Hat i den stora storleken. Stickar du den lilla storleken så kan du få ut 2 mössor OM du stickar lite kortare än vad som anges i mönstret. Mössan stickas med enkeltråd.

Innehåll i garnpaketet:

  • 1 nystan Bonfil Blowgarn (50g) i färgen blå
  • 1 nystan Bonfil Blowgarn (50g) i färgen grön
  • 1 nystan Bonfil Blowgarn (50g) i färgen ljusbrun
  • 1 nystan Bonfil Blowgarn (50g) i färgen rosa

OBS: Mönstret köper du direkt från Spektakelstrik. Det ingår inte i paketet.

Garnpaket i present.

Fat Fur Hat garnpaket blir en underbar present. Du kan antingen sticka en Fat Fur Hat och ge mössan till en glad mottagare – eller vad sägs om att göra själva garnpaketet till en julklapp och kanske ge det till en ny stickare? Fat Fur Hat är ett enkelt projekt att ta sig an där nya stickare också kan vara med.

Stickfasthet

Fat Fur Hat stickas enligt mönstret på stickor 6 mm. Lene använde enkeltråd och stickor 7 mm för att träffa stickfastheten. Så gör ett litet stickprov för att hitta rätt stickstorlek för din stickstil.

Stickfastheten enligt Spektakelstriks version är: 12 m och 18 v på s 6 mm = 10 x 10 cm. Vår stickfasthet blir samma med stickor 7 mm och enkeltråd.

Fat Fur Hat garnpaket med regnbågsfärgat garn

Den ulliga och mjuka mössan kan hålla öron och huvud varma även de kallaste dagarna. Garnet är ett tjockt men väldigt lätt blowgarn, där ullfibrerna har utrymme att vecklas ut och isolera utan att väga för mycket. Varje färg har ett färgskifte och växlar mellan mörkare och ljusare nyanser. När du kombinerar de 4 vackra färgerna som garnpaketet innehåller uppnår du en levande och fin regnbågseffekt som är underbar för både barn och färgälskande vuxna.

Spara pengar med Fat Fur Hat garnpaket

Normalt tar vi 55 SEK för ett nystan Bonfil Blowyarn (50g). Här får du garnet för 45 SEK per nystan och spara totalt 40 kr.

Tvätta din Fat Fur Hat

Vi rekommenderar att du tvättar mössan för hand i max 30 grader. Om du väljer att tvätta den i maskin, välj en låg temperatur och använd ett program avsett för ull. Och slutligen, kom ihåg att använda ett ulltvättmedel.

Stoppa Garnsvinn tröjlabel

Vill du visa att din mössa är stickad i garn som var på väg att sluta som garnsvinn? Visa din attityd med en klädetikett med meddelandet ”Forgotten Yarn Brought Back to Life”, eller ”Handstickat med omtanke för miljön”.

Liknande produkter

Rulla till toppen