Forgotten yarn – GOTS label (1 stk.)

Produktinformation:

Material

100% ekologisk GOTS-certifierad bomull

kr 40,00

Tillgänglighet: 17 i lager

Produktinformation:

Material

100% ekologisk GOTS-certifierad bomull

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

LABELS TILL DITT HANDARBETE

Vill du ge ditt färdiga handarbete en snygg finish kan du göra det med dessa Forgotten Yarn labels. De kan sys in i ditt stickade, virkade, vävda, maskinstickade eller tuftade handarbete.

Med dessa tygetiketter  har du möjlighet att visa att du har gjort ditt eget hantverk men också att du har köpt garn från Garnspecialisten som endast handlar med textilindustrins bortglömda överskottsgarn som annars hade kasserats. Hos Garnspecialisten köper du inte nyproducerat garn som du gör hos traditionella butiker. Hos oss köper du istället garn som kommer från överskottsproduktion inom textilindustrin. Därför är ditt garnköp mer hållbart – och det är inte så dumt att visa upp!

LABELS MED GOTS-CERTIFIKAT

Forgotten yarn label är tillverkade av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull. GOTS står för Global Organic Textile Standard och är en internationell standard för bearbetning av ekologiska textilier som tar hänsyn till både miljömässiga och sociala kriterier genom hela produktions- och leveranskedjan.

En Forgotten yarn label mäter 50×50 mm (exkl. de vikta vecken som mäter 7mm vardera).

Se mer: garn, tillbehör

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen