Handstickat – GOTS label (1 stk.)

Produktinformation:

Material

100% ekologisk GOTS-certifierad bomull

kr 30,00

Tillgänglighet: 197 i lager

Produktinformation:

Material

100% ekologisk GOTS-certifierad bomull

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

LABELS TILL DITT HANDARBETE

Vill du ge ditt färdiga handarbete en snygg finish och detlaj så kan du göra det med dessa tygetiketter. De kan sys in i ditt handstickade projekt som du gjort med hjälp av garn från Garnspecialisten.

Med dessa tygetiketter  har du möjlighet att visa att du har gjort ditt eget hantverk men också att du har köpt garn från Garnspecialisten som endast handlar med textilindustrins bortglömda överskottsgarn som annars hade slängts. Hos Garnspecialisten köper du inte nyproducerat garn som du gör hos traditionella butiker. Hos oss köper du istället garn som kommer från överskottsproduktion inom textilindustrin. Därför är ditt garnköp mer hållbart.

LABELS MED GOTS-CERTIFIKAT

Handstickat med omtanke för miljön-etiketten innehåller 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull. GOTS står för Global Organic Textile Standard och är en internationell standard för bearbetning av ekologiska textilier som tar hänsyn till både miljömässiga och sociala kriterier genom hela produktions- och leveranskedjan.

En Handstickat med omtanke för miljön- label mäter 35×50 mm (exkl. de vikta vecken).

Se mer: garn, tillbehör

Liknande produkter

Rulla till toppen