Återvunnet bomull-Polyester (1,8kg)

Produktinformation:

Material

50% bomull 50% polyester

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 2.500 m

Form

kon á 1,8 kg

Pris ved 50 gram

endast 4, 86 kr

STICKNING

Följetråd eller flera trådar samman

kr 175,00

(endast 4, 86 kr / 50 g)

Produktinformation:

Material

50% bomull 50% polyester

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 2.500 m

Form

kon á 1,8 kg

Pris ved 50 gram

endast 4, 86 kr

STICKNING

Följetråd eller flera trådar samman

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 2.586 l vatten
ca. 19 kg CO2
ca. 11 KwH

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

FÄRGRIK FÖLJETRÅD

Ett tunt garn i en blandning av polyester och bomull, båda från återvunna fibrer. Här kan du i skrivande stund välja mellan flera vackra, klara nyanser och få en färgglad följetråd för att piffa upp både stickning och virkning. Du får verkligen mycket garn för pengarna och kommer att ha tillräckligt för att både experimentera med garnet som en färgglad följetråd i olika garnkombinationer och olika projekt. Du kan också välja att använda flera trådar tillsammans för ett enhetligt färgresultat. Ju fler trådar du samlar ihop, desto tjockare stickor kan du använda.

Billigt garn till maskinstickning

Om du har en stickmaskin så kommer denna tråd fungera utmärkt! Den är tunn och innehåller både polyester och bomull som glider på bra mellan nålarna. Tråden är dessutom mycket billig så du kan köpa flera koner i olika nyanser, utan att det kostar särskilt mycket. Kanske du vill maskinsticka sommarklänningar, plädar eller ett par byxor i överskottsgarn? Är du i behov av annat överskottsgarn till din stickmaksin eller reservdelar så har vi självklart det också.

Stick-hack för tunna trådar

Garnet har lång löplängd (2 500m/50g). Det blir ganska självklart att välja att ta flera trådar tillsammans, för att uppnå en fin användbarhet för både handstickning och virkning. Du kan inspireras av vår video med instruktioner om hur du stickar enkelt och utan problem med 3 trådar från en enda kon. I vår YouTube-video Sticka med 3 trådar från 1 kon får du vårt knep för att göra stickning och virkning med återvunnen bomull-polyester lätt som en plätt!

Utrustning till att vinda garn

Vill du linda upp garnet i mindre nystan? Det kan vara lättare att ta med sig garnet på resor, eller att kunna sticka med fler än 3 trådar. Du kan i alla fall dra nytta av vår nystmaskin, som lindar upp ditt garn till vackra, hanterbara garnnystan.

Tillbehör till handarbete

Behöver du tillbehör till ditt kommande handarbetsprojekt? Föredrar du handstickning – virkning – eller kanske maskinstickning? Vi har det du behöver ! Klicka in och ta en titt på vårt fina urval av tillbehör för handstickning, reservdelar till stickmaskiner och knappar:

Rulla till toppen