Vale bomull med paljetter (1,4 kg) – Beige

Produktinformation:

Material

52 % bomull 48 % lurex + paljetter

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 210 m

Form

kon á 1,4 kg

STICKNING

Stickor 4 -5 mm

kr 450,00

Tillgänglighet: 3 i lager

Produktinformation:

Material

52 % bomull 48 % lurex + paljetter

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 210 m

Form

kon á 1,4 kg

STICKNING

Stickor 4 -5 mm

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 2.085 l vatten
ca. 15,1 kg CO2
ca. 8,6 KwH

Garnet är ett restparti som har uppstått på grund av överproduktion i textilindustrin och du kan därför dels bidra till att minska garnspillet och dels spara på världens resurser. Eftersom det går åt mindre vatten och el och mindre CO2 släpps ut när garn används som annars skulle ha slängts.

EFFEKTGARN MED BOMULL OCH LUREX

Bomull med paljetter är ett lätt och luftigt garn som består av bomull och lurex och diskret tillagda paljetter. Eftersom detta garn är lätt och luftigt kommer det att ge en mjuk look som är perfekt för en avslappnad men ändå festlig stil. Garnet kommer att vara perfekt att skapa lätta och festliga blusar och toppar med.

Garnet är 2-färgat och ger dina stick- eller virkprojekt en färgstark och livlig look.

När du stickar med bomull med paljetter är det nästan fritt val av sticktjocklek. Vill du få ett löst uttryck är de tjocka pinnarna de som ska användas. Men vill man ha ett fast uttryck måste man få tag i de tunna pinnarna. Oavsett vilken tjocklek du väljer kommer bomull med paljetter att ge dina stickprojekt en unik och färgstark look.

Garn till stickning och virkning

Vi har gjort både ett stick- och ett virkprov i garnet. Båda testerna är öppna och lösa i sina uttryck. Stickprovet på stickor 5 mm ger ca. 18 maskor per 10 cm.

Virkprovet ger ca 10 cm. 15 stolpar med nål 4½ mm.

Men pröva dig fram så att du hittar den fasthet och uttryck som du gillar bäst. Du kan även lägga till en fluffig följetråd i t.ex mohair som kan gör att stickfastheten blir efter dina önskemål.

Billigt bomullsgarn med paljetter

Bomull med paljetter är en överskottsprodukt från textilindustrin och vi har fått hem den i 2 vackra färger och på koner på ca. 1,4 kg. De kostar endast 450 SEK per styck.

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen