Real steggarn (600 g) – svart/vit

Flyttrea - 50%

Produktinformation:

Material

65 % polyamid 20 % ull 15 % akryl

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 90 m

Form

kon à min. 600 g

Pris ved 50 gram

13,33 kr.

STICKNING

s. 5-7 mm (20m = 10 cm på s 5mm)

Det ursprungliga priset var: kr 160,00.Det nuvarande priset är: kr 80,00.

(13,33 kr. / 50 g)

Tillgänglighet: 25 i lager

Produktinformation:

Material

65 % polyamid 20 % ull 15 % akryl

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 90 m

Form

kon à min. 600 g

Pris ved 50 gram

13,33 kr.

STICKNING

s. 5-7 mm (20m = 10 cm på s 5mm)

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 313 l vatten
ca. 11 kg CO2
ca. 3 KwH

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

STEGGARN MED BOMULL

Vackert garn från Italien, som är spunnet som ett steggarn (ladder-yarn). I det här fallet är det ett mjukt och glänsande steggarn med en bredd på ca. 1 cm.

Steggarn är ett specialgarn som kännetecknas av sin unika struktur som liknar en stege med steg. Den är gjord av en tråd som går genom små, dekorativa steg eller band som hänger ner från garnet. Detta ger steggarnet en intressant effekt som gör det till ett populärt val för olika handarbeten som stickning, virkning och vävning. Steggarn kan användas för att skapa vackra effekter på kläder, filtar och accessoarer. Varför inte använda det till kuddar som kan vara i soffan?

Steggarnet har en vacker glans och är sammansatt av ull, polyamid och akryl. Ditt färdiga handarbete blir därför både mjukt och varmt och samtidigt väldigt slitstarkt.

Garn till större stickor

Mjukt och glänsande steggarn har en löplängd på ca. 90 m/50 g, och bör därför stickas på tjocka stickor, t.ex. 8-10 mm. Du kan också enkelt välja att sticka den på tunnare stickor, men vill du njuta av garnets struktur fullt ut bör du välja de tjocka stickorna. Men oavsett vad du väljer, kom alltid ihåg att göra ett stickprov innan du påbörjar ett mönster.

Både på Pinterest och Ravelry.com kan du hitta olika idéer för hur steggarn (sök på ladder yarn) kan användas.

Billigt ladder yarn

Mjukt och glänsande steggarn är ett överblivet parti som vi fått från Italien, och vi fick det bara i den snygga svart/vita varianten. Det vackra och billiga steggarnet kostar endast 160 SEK för en kon med min. 600g (600-800g). Det motsvarar 13,33 SEK för 50 gram garn.

Vi har även andra effektgarn

Hos garnspecialisten här har vi flera olika effektgarn att välja mellan. Garn som ensamt eller tillsammans med annat garn kan ge en riktigt fin och unik struktur till ditt handarbete.

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen