Mirabolano bandgarn (400g) – råvit

Produktinformation:

Material

36% polyamid 33% bomull 31% viskos

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 80 m

Form

kon á 400 g

Pris ved 50 gram

21,87 kr

STICKNING

s 7-8 mm

kr 175,00

(21,87 kr / 50 g)

Tillgänglighet: 32 i lager

Produktinformation:

Material

36% polyamid 33% bomull 31% viskos

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 80 m

Form

kon á 400 g

Pris ved 50 gram

21,87 kr

STICKNING

s 7-8 mm

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 782 l vatten
ca. 5 kg CO2
ca. 3 KwH

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

VITT BANDGARN

Det här vita bandgarnet är gjort på ett ovanligt sätt, där garnet är omväxlande matt och glansigt. Det ger många möjligheter att skapa projekt med roliga effekter. Här kan du verkligen utnyttja garnets karaktär för att uppnå ditt eget uttryck. Garnet innehåller 33% bomull, 31% viskos och 36% polyamid. Den känns luftig och mjuk mot huden och gör sig bra till t.ex. blusar på tjocka stickor eller en virkad sommartopp.

Bandgarn för handarbete

Det vita bandgarnet är som sagt ett bra stick- och virkgarn, och det går såklart även att använda till tuftning och vävning. Bandgarnet kan kombineras med en luftig följetråd av t.ex. mohair eller alpacka. På så sätt kommer det att göra sig bra för svalare väder.

Stickfasthet på bandgarn

Vi har uppnått en stickfasthet på 16 maskor per 10 cm på sticka 7 mm. En av de vackra sakerna med stickning är hur vi alla gör det olika. Så kom ihåg att göra ditt eget stickprov innan du bestämmer dig för ditt önskade mönster. Det här bandgarnet kan användas på många olika sätt och du kan till exempel enkelt välja tjockare stickor för ett luftigare resultat.

Garnalternativ till French Market Bag

Det vita bandgarnet kommer att göra sig bra som ett garnalternativ till French Market Bag, där stickfastheten på 16m/10cm passar perfekt.

Vi säljer även tillbehör för handarbete

Behöver du tillbehör till ditt handarbete, t.ex. knappar eller stickor? Du hittar det hos Garnspecialisten.

Se mer: bandgarn, bomullsgarn

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen