TRIO strumpstickor (1 set)

Från kr 140,00

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

TRIO STRUMPSTICOKOR FRÅN GARNSPECIALISTEN

Vi är så stolta över att presentera våra alldeles egna TRIO strumpstickor, den ultimata lösningen för alla stickare! Dessa unika stickor är skapade för att göra din stickupplevelse både smart, praktisk och prisvärd. Med TRIO stickor kan du enkelt och elegant sticka små runda projekt, som strumpor, sockor, ärmar, mössor och mycket mer.

Material av högsta kvalitet

TRIO strumpstickor är gjorda av rostfritt stål, vilket ger dem en otrolig hållbarhet och en glänsande finish. Detta gör dem till det perfekta verktyget som håller i många år av stickning utan att bli slitna eller böjda. Den rostfria stålkabeln som håller fast de tre nålarna säkerställer också en smidig och enkel stickupplevelse. Övergången mellan nål och kabel är mycket smidig, så din stickning glider lätt.

Stickor till små runda projekt

TRIO strumpstickor är speciellt utvecklade för att enkelt hantera små cirkulära projekt. De är perfekta för att skapa enhetliga maskor i dina strumpor, sockor, ärmar och mössor. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren stickare kommer du att älska precisionen som dessa nålar erbjuder och hur lätt det är att uppnå professionella resultat. Stickorna finns i följande storlekar:

  • 2 mm
  • 2,5 mm
  • 3 mm
  • 3,5 mm
  • 4 mm
  • 4,5 mm
  • 5 mm

Billiga strumpstickor trio.

Vi förstår vikten av att ha rätt stickverktyg tillgängliga, därför är TRIO stickor skapade med ekonomi i åtanke. Vi tror att kvalitet inte behöver vara dyrt. Med TRIO stickor får du det bästa av två världar: hög kvalitet till ett överkomligt pris.

Hur stickar man med tre strumpstickor?

Maskorna fördelas på 2 strumpstickor med kabel, och 3:e strumpstickan stickar du med. Det betyder att du bara har 2 ”hörn”. Dessa stickor gör det enklare och snabbare att sticka ärmar, strumpor, vantar och en del babykläder.

TRIO-stickorna är vår egen import och kommer nu att ingå i vårt ordinarie sortiment.

Liknande produkter

Rulla till toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.