KnitPro Smartstix rundstickor 80 cm

kr 90,00

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

KnitPro Smartstix rundstickor 80 cm

Knitpro Smartstix rundstickor 80 cm i lätt aluminium är slitstarka och ett nöje att sticka med. Stickorna och kablarna är märkta med 2 cm mellanrum så att du kan mäta ditt arbete medans du stickar. Smartstix stickor är en frisk fläkt i sortimentet av produkter från KnitPro och kommer tillsvidare ingå i vårt ordinarie sortiment.

STICKOR MED INBYGGD LINJAL

Rundstickorna kommer med en kabel som är fäst i stickorna. De är därför inte utbytbara. På stickorna och kabeln, finns det markeringar med 2 cm intervaller så du kan mäta ditt arbete i farten. Supersmart! Beroende på vilken längd dina stickor har, kommer de i olika färger. Tillexempel så är KnitPro Smartstrix 80 cm i färgen grön och Smartstrix 60 cm är i blå färg. På så sätt får du en bättre överblick över din samling av Smartstix stickor om du har dem i flera storlekar.

Sticka med KnitPro Smartstix

Så hur är stickorna att sticka med? Vi tycker att maskorna glider på väldigt bra och de är bekväma att hålla i. Spetsarna på stickorna är rundade och är på så sätt designade så att de är enkelt att ta tag i maskorna.

Se mer KnitPro Smartstrix: KnitPro Smartstrix 40 cm, KnitPro Smartstrix 60 cm, KnitPro Smartstrix 100 cm

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen