RE:DESIGNED Project 4 – Liten Projektclutch

kr 850,00

Tillgänglighet: 18 i lager

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

LITEN PROJEKTCLUTCH

RE:DESIGNED Project 4 är en projektväska som är perfekt för ett mindre stickprojekt som strumpor eller en liten halsduk. Projektväskan är designad som en clutch och tillverkad av mjukt läder. Den har fyra invändiga fickor för sticktillbehör och plats för garnnysta och ditt pågående projekt. Stickväskan stängs enkelt med en metalldragkedja. Som en extra liten fin detalj hittar du en liten hållare för måttband i en nyckelring på utsidan av projektväskan. Clutchen har ett litet band som gör det möjligt att bära den bekvämt över handleden. På så sätt kan du gå och sticka samtidigt. Den lilla projektkopplingen är perfekt för att ta med dina mindre garnprojekt på en resa!

Material

RE:DESIGNED Project 4 är gjord av koskinn, som är varsamt färgad och avslutad med vax. Den har en livfull finish, där lädrets naturliga egenskaper bevaras. Projektväskan är fodrad med 100% OEKO-TEX bomull.

Färg: Walnut/Gold

Storlek och mått

Project 4 – Liten projektclutch är lillasystern i RE:DESIGNEDs serie av projektväskor med dragkedja. Den tar inte mycket plats och kommer att passa fint i de flesta vardagsväskor, så du har stickningen till hands för de små pauserna under dagen.

Mått:

Höjd: 15 cm

Bredd: 21 cm

Djup: 6,5 cm

Projektväska i större storlekar

Vill du hellre ha ett större projektfodral  eller en stor väska rymmer allt så ska kan vi rekommendera:

Tilbehör till stickning och virkning

Hos Garnspecialisten hittar du allt ditt hjärta kan önska av läcker garn och utrustning för garnprojekt. Ta en titt på våra underkategorier och hitta det du saknar:

Liknande produkter

Rulla till toppen