RE:DESIGNED Fie Urban – Stor projektväska

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

PROJEKTVÄSKAN SOM RYMMER ALLT

RE:DESIGNED Fie Urban är en extremt rymlig mjuk läderväska, där du enkelt får plats med alla stickprojekt, inklusive övriga saker du vill ha med dig på resan. Oavsett om du ska på en weekendresa, en lång dag på stranden, i en stickklubb eller något helt annat – den här väskan rymmer det mesta. Tänk på funktionaliteten i den klassiska blå IKEA-väskan – bara i en underbar läderkvalitet som bara blir vackrare med åren… Wow! Vi är stolta över att Garnspecialisten har fått erbjuda just den här väskan då den passar perfekt för alla garnälskande stickare och virkare som inte är rädda för att kasta sig över garn på en stor kon!

Den rymliga projektväskan har två uppsättningar remmar i bra längder för att bära väskan över axeln. Väskan stängs med en magnetisk stängning och en metallkrok. Inuti hittar du ett litet blixtlåsfack. Du kan mycket framgångsrikt kombinera Fie Urban Project Bag med en Project Clutch, där du kan hålla koll på dina mindre tillhörigheter och sticktillbehör.

Väskan levereras med en tillhörande bomullsväska.

Material

RE:DESIGNED Fie Urban är gjord av koskinn, som är skonsamt färgad och avslutad med vax. Den har en livfull finish, där lädrets naturliga egenskaper bevaras.

Färg: Burned Tan

Storlek och mått

Fie Urban – Projektväskan som rymmer allt är drottningen av projektväskor i läcker kvalitet. Här har du plats med allt. Den kan knappast undvika att bli en favorit.

Mått:

Höjd: 38 cm

Bredd: 55 cm

Djup: 34 cm

Projektväska i mindre fodral

Vill du hellre ha en mindre projektväska så kan vi rekommendera:

Mer tilbehör till stickning och virkning

Hos Garnspecialisten hittar du allt ditt hjärta kan önska av läcker garn och utrustning för garnprojekt. Ta en titt på våra underkategorier och hitta det du saknar:

Liknande produkter

Rulla till toppen