RE:DESIGNED Project 13 – Stor Projektclutch

kr 1.200,00

Tillgänglighet: 16 i lager

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

STOR PROJEKT CLUTCH

RE:DESIGNED Project 13 är en projektväska som passar perfekt till de lite större stickprojekten. Projektväskan är designad som en clutch och tillverkad av mjukt läder. Den har fyra invändiga fickor, som är tillräckligt stora för stickor och andra tillbehör. Det finns till och med en elegant liten detalj i form av en läderlapp med plats för tre stift. Stickväskan stängs enkelt med en metalldragkedja. Som en extra liten fin detalj hittar du en smart hållare för måttband i en nyckelring på utsidan av projektväskan. Clutchen har ett litet band som gör det möjligt att bära den bekvämt över handleden. På så sätt kan du gå och sticka samtidigt. Den stora projektclutchen är perfekt för att ta dina garnprojekt på språng och rymmer, förutom nålar och tillbehör, enkelt ett par garnnystan och ditt pågåened projekt!

Material

RE:DESIGNED Project 13 är gjord av koskinn, som är skonsamt färgad och avslutad med vax. Den har en livfull finish, där lädrets naturliga egenskaper bevaras. Projektväskan är fodrad med 100% OEKO-TEX bomull.

Färg: Valnöt/Guld

Storlek och mått

Project 13 – Stor Projekt Clutch är storasystern i RE:DESIGNEDs serie av projektplånböcker med dragkedja. Den har en bra storlek och är lätt att hålla i, så du har stickningen till hands för de små pauserna under dagen.

Mått:

Höjd: 23,5 cm

Bredd: 33 cm

Djup: 9 cm

Projektväska i mindre och större storlekar

Vill du hellre ha en mindre projektväska eller en sor som rymmer allt så ska kan vi rekommendera:

Mer tilbehör till stickning och virkning

Hos Garnspecialisten hittar du allt ditt hjärta kan önska av läcker garn och utrustning för garnprojekt. Ta en titt på våra underkategorier och hitta det du saknar:

Liknande produkter

Rulla till toppen