Varvräknare med 8 ringar (1 stk.) – Astronaut

kr 90,00

Tillgänglighet: 8 i lager

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

STRIKKEFISK MED 8 LED – ASTRONAUT

VARVRÄKNARE MED 8 RINGAR – BADANKA

Här är ett verktyg som kommer att vara till stor hjälp för dig och din stickning. En fin varvräknare med en söt figur – här en söt liten astronaut. Figuren är ca. 2 cm hög och sitter ihop med 8 länkar (ringar) som passar stickor upp till 9 mm.

En varvräknare hjälper dig att hålla reda på in-och uttagningar i dina stickprojekt.

HUR ANVÄNDER MAN EN VARVRÄKNARE?

Du börjar med att sätta varvräknaren på stickan där varvet börjar. Flytta ner den ett snäpp efter varje gång du har stickat ett varv. Då har du kontroll över hur många varv du har stickat. Istället för att använda papper och penna, eller ett digital verktyg så är dessa fina varvräknare till stor hjälp när du t.ex ska sticka ett antal varv med ökningar eller minskningar.

Välj bland flera figurer

Dessa varvräknare med 8 ringar är riktigt fina och du kan välja det motiv som passar din personlighet. Förutom astronauten så kan du välja:

  • Badanka – Gul anka med orange näbb
  • Alpacka – Vit med rosa/gul/grön detalj
  • Bi – Svart gult bi med glitterstenar på vingarna
  • Sol – Guld med persikofärgad sten

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen