Silkegarn

Silkegarn passar till många typer av handarbete, bl.a. till virkning, stickning, och vävning. Här har vi vanligt silkegarn, Tussah-silke, silkeblandningar och råsilkegarn till enbart 15 – 25 kr per 50 gram. Kanske kan du hitta något till ditt nästa handarbetsprojekt här?

Visar alla 7 resultat

VACKERT OCH MJUKT GARN I SILKE

På vårt lager har vi silkesgarn till både stickning och vävning.

Silke är känt för sin vackra glans och sin mjukhet. Det är ett härligt material att arbeta med, samtidigt som det är 100% naturligt.

Förutom att silke har en vacker glans är är det också ett praktiskt material. Silke kan absorbera fukt i upp till 30% av sin vikt utan att det känns vått. Det är därför ett härligt material att ha på sig när solen steker på. Silke har dessutom en god isoleringsförmåga så det varmer under kalla temperaturer. Därför är 100% silkesgarn lämpligt för både sommar och vinterplagg.

När silke ska tvättas så ska du vara varsam. Det tvättas på ett skonsamt program i 30 grader, precis som ull. Du ska använda dessutom använda ett tvättmedel avsett för fin tvätt.

Ta en titt på vårt urval. Här kan du hitta erbjudanden på olika typer av silkesgarn. Våra garner är cirkulära produkter i den meningen att de är rester från textilindustrin. Så genom att använda garn från oss istället för att köpa nyproducerat garn, gör du ett mer hållbart garnköp.

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.