#Stoppagarnsvinn Garnpaket 10 koner (1,5kg)

Fast lågt pris

kr 580,00

Tillgänglighet: 1 i lager

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 563 l vatten
ca. 7 kg CO2
ca. 3 KwH

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

BILLIGT GARNPAKET MED BLANDAT GARN PÅ KON

Med ett billigt garnpaket kan du göra ett fynd och samtidigt rädda en hel massa garn.

Hos Garnspecialisten säljer vi överskottsgarn från modebranschen. Med våra lyckopaket kan du verkligen hjälpa till att stoppa garnsvinn. Vi har samlat ett helt gäng med enskilda garkoner, som saknar fiberinformation och ett nytt hem. Det är garn som oftast alltid slängs och det är riktigt synd… både för att det är slöseri med resurser men också för oss garnälskare.

Så skynda dig och beställ ett läckert lyckopaket med olika småkoner till ditt nästa projekt.

Vad innehåller garnpaketet?

Garnpaketet innehåller:

  • 10 x olika garnkoner i okänt material.

Vi har samlat en massa läckra garner i olika tjocklekar och olika material till ett billigt garnpaket med 10 stycken garnkoner. Dessa är alla OKÄNDA garner, d.v.s. där vi inte känner till fiberinnehållet. Men vi lovar att det är mjukt och läckert. Det är ett självklart tillfälle att sticka en Lærke Bagger-tröja, mössor osv.

Garnalternativ till Novice Sweater Junior

Vad sägs om att sticka en Novice Sweater Junior från PetiteKnit i en reststicckningsutgåva? Zuzana stickade en till sin dotter Viola som du kan se i bildgalleriet. Använd en bastråd genom hela projektet för att skapa lugn, och lägg sedan till omväxlande restgarn. Bastråden kan till exempel vara Baby Alpacka Merino eller Italiensk Merino.

Reststickning från FrejasKnit

Om du verkligen vill sticka reststickning så kan vi vart rekommendera danska FrejasKnit. Hos FrejasKnit hittar du en mängd mönster med reststickningstema som du kan inspireras av. Vi kan rekommendera:

  • Forglemmigej Cardigan r en vacker kofta i rätstickning med en sticktäthet på 10 maskor per 10 cm på stickor 8 mm.
  • Ekstra Chunky Reste Hue är en vacker chunky mössa stickad i resår på tjocka stickor med en stickfasthet på 9 maskor per 10 cm.
  • Ekstra Chunky Vest är en vacker slipover stickad på stora stickor. Något kort passform och stor krage. Stickfasthet: 6 maskor på sticka 15 mm.
  • Ekstra Chunky Sweater en nybörjarvänlig oversize tröja med vackra stora ärmar. Stickfasthet: 7 maskor på sticka 15 mm.
  • Fridas Pants är ett par vackra byxor stickade i restgarn med en stickfasthet på 13 maskor på en 6 mm sticka.

Har du inte koll på alla danska forkorningar så kan du se den här listan med dansk/svensk översättningar.

Garnalternativ till Inner Child Sweater

Med garnpaketet kan du sticka den fantastiska Inner Child Sweater från Lærke Bagger där du bara glömmer stickfasthet och löplängder. Mönstret hittar du i Lærke Baggers bok Sticka 2. Se Grys fantastiska Inner Child-sweater i bildgalleriet här på sidan.

Virka en kudde i restgarn

Tove har virkat en vacker kudde i garn från ett #stoppagarnsvinn garnpaket. Du kan se det i bildgalleriet på denna sida. Hon virkade fram och tillbaka och sydde till sist ihop till en fyrkantig kudde. Lätt som en plätt!

Billigt garnpaket till ett riktigt bra pris

Du får verkligen valuta för pengarna när du köper ett billigt garnpaket med 10 garnkoner. Vanligtvis blir det garn för min. 750 SEK men här får du paketet för endast 580 SEK.

OBS: Bilderna är bara ett exempel på de olika garnpaketen. Du får inte nödvändigtvis samma urval som på bilderna.

Vi har flera #stoppagarnsvinn garnpaket

Vi har flera garnpaket med okända fiber:

Liknande produkter

Rulla till toppen