#Stoppagarnsvinn garnpaket (15 nystan)

Fast lågt pris

kr 400,00

Tillgänglighet: 66 i lager

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 1.125 l vatten
ca. 14 kg CO2
ca. 5 KwH

Garnpaketen är sammansatta av överskottsprodukter från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnspillet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

BILLIGT GARNPAKET MED 15 NYSTAN

Här kan du verkligen fynda och samtidigt rädda en hel del garn. Vi har samlat en massa läckra garner i olika former och material till ett billigt garnpaket med 15 garnnystan. De är alla OKÄNDA garner, dvs. där vi inte känner till materialen. En del  nystan kan vara spunna på traditionellt vis, medans vissa kan vara effektgarn. Vi mixar så gott vi kan så att du får lite av varje. 

I lyckopaketet får du:

  • 15 stycken garnnystan i okända fibrer och kvaliteter

Det är en självklar möjlighet att sticka en tröja med ränder, restgarnsstickning, mössor, halsdukar eller en unik filt med matchande kudde.

Du får verkligen valuta för pengarna när du köper ett billigt garnpaket med 15 garnnystan. Vanligtvis kostar det mins 1000 SEK, men här får du paketet för endast 400 SEK.

OBS: Bilden är bara ett exempel på de olika garnpaketen. Du får inte nödvändigtvis samma urval som på bilden.

VI HAR OCKSÅ GARNPAKET MED GARNKONER

Stickar du på maskin, väver du eller tuftar du? Eller vill du ha billigt garn i större mängder? Då bör du överväga våra garnpaket på koner.

VI SÄLJER ÄVEN STICKOR OCH VIRKNÅLAR

Garnspecialisten har även ett stort utbud av stickor och alla möjliga andra tillbehör för handarbete.

Se mer: garnpaket

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen