Metalglimmer Följetråd (1000m) – Brons

Produktinformation:

Material

73% viskos 27% lurex

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 1.000 m

Form

Minst 1000 m

STICKNING

Följetråd

kr 40,00

Slut i lager

Produktinformation:

Material

73% viskos 27% lurex

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 1.000 m

Form

Minst 1000 m

STICKNING

Följetråd

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 122 l vatten
ca. 1 kg CO2
ca. 1 KwH

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

METALGLIMMER FÖLJETRÅD

Med denna fina bronsmetalliska glittertråd kan du ge festliga och skimrande toner till ditt handarbete. Vi har fått ett underbart stort parti av det trendiga glimmergarnet hem från Italien och är glada över att kunna dela det med dig.

Där glimmergarn ofta helt består av lurex består detta garn av en stor andel viskos och en mindre del av lurex. Resultatet är en mjuk följetråd av metallisk glimmer med ett fint och diskret uttryck. Det kan säkert ge den sista unika touchen till ett av dina kommande projekt.

Metalglimmer följetråd till stickning och virkning

Vi rekommenderar generellt inte att du stickar eller virkar denna följetråd enbart med metalliskt glitter. Den kommer att glänsa som ett komplement i sällskap med ett tjockare garn – alpacka, bomull, mohair – det är upp till dig. Kanske kan en touch av glitter i din nästa tröja hjälpa till att ge en liten skjuts till vardagen 🙂 Hittar du en bra följeslagare så passar följetråden till både stickning och virkning.

Billigt överskottsgarn med glimmer

Bronsmetallisk glimmerföljetråd har kommit till oss från Italien, där den stod som en överskottsprodukt från modeindustrin. Vi har dessa överskottskoner för att lägga till glitter till dina hantverksprojekt. Det finns minst 1000 meter på en kon, ofta mycket mer. Och åtminstone tillräckligt för ett projekt.

Se garn som du kan kombinera den tunna glittertråden med: garn, ullgarn, silkegarn, bomullsgarn

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen