KnitPro Smartstix utbytbara rundstickor – 8 cm

kr 90,00

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

KNITPRO SMARTSTRIX UTBYTBARA RUNDSTICKOR 8 CM

Nu har även KnitPro Smartstix utbytbara rundstickor – 8 cm blivit en del av vårt ordinarie sortiment. Att de är utbytbara gör att man kan växla mellan kablar i olika längder. På så sätt behöver du inte köpa rundstickor i olika längder, utan kan istället använda ett par utbytbara stickor till flera kablar. Detta är extra smidigt om du ska på en längre resa eller bara vill ha mer plats i garnkorgen.

KABLAR FRÅN KNITPRO

Kablarna som du skruvar fast i de utbytbara stickorna ingår inte i köpet men du hittar dem även här i webbshopen. Både stickorna och kablarna är markerade med 2 cm mellanrum så att du kan mäta ditt arbete medans du stickar. På då vis slipper du ha med dig ett måttband. 

FÄRG BEROENDE PÅ TJOCKLEK

KnitPro Smartstix utbytbara rundstickor – 8 cm har olika färger beroende på vilken tjocklek du väljer. Se listan här:

3 mm – Mörkgrön
3,25 mm – skogsgrön

3,75 mm- mörklila

3,5 mm – Olivgrön
4 mm – Blå
4,5 mm- Violett
5 mm – Cerise
5,5 mm- Brun
6 mm – Aubergine lila
6,5 mm- Ljusrosa
7 mm – Matt violett

Se mer: KnitPro Smartstix utbytbara rundstickor – 12 cm

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen