Stickskydd (2 stk) – Rött hjärta

kr 70,00

Tillgänglighet: 10 i lager

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

HÅLL PASKORNA PÅ PLATS MED SÖTA STICKSKYDD

Maskstoppare är jättebra när du lägger ner stickningen och vill se till att maskorna inte glider av stickorna. Stickskyddet placeras enkelt på nålspetsarna och förhindrar att maskor glider av. Maskstopparna kan användas på alla nålstorlekar.

Mått och material

Maskstopparna är gjorda av flexibel silikon, som sitter ordentligt fast i stickorna.

Stickning på resa

Om du känner som oss och föredrar att ha stickningen med dig överallt och hela tiden – då är stickproppar oumbärliga. Innan du packar stickningen i din favoritväska är det bara att sätta på stickpropparna på nåländarna. Då slipper du irritationen och extrajobbet med att plocka upp maskor när du hittar stickprojektet ur väskan. Maskstoppen ser till att maskorna stannar där de ska och du kan använda tiden till att sticka därifrån.

Stickskydd

Maskstopparna kan användas till alla dina favoritstickor. Samtidigt som de håller fast maskorna på stickorna skyddar de dina stickspetsar under transport. Nålskydd passar både maskor och stickor. Söta stygnmarkörer kompenserar för tappade stygn, irritation och frustration – det är ren handarbetsglädje.

Tilbehör till handarbete

Om det finns andra tillbehör du bara behöver till ditt handarbete, t ex stickor, knappar eller stygnmarkörer så hittar du det här.

Liknande produkter

Rulla till toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.