Nystmaskin liten

Fast lågt pris

kr 350,00

Tillgänglighet: 92 i lager

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

BILLIG NYSTMASKIN

En nystmaskin kan vara riktigt användbart när du har köpt en stor garnkon av oss och behöver nysta upp den. Det kan till exempel vara när du vill dela upp konen i nystan eller om du vill sticka med två trådar samtidigt. Du använder nystmaskinen eller som vissa säger, spolmaskinen manuellt och beroende på vilken tjocklek garnet har så kan du i alla fall nysta ca. 125 gram med den.

TILLBEHÖR TILL LITEN NYSTMASKIN

Vi säljer inte bara nystmaskiner, utan även passande tillbehör. Vi säljer bl.a extra hållare som kan vara bra att ha extra och garnvindor som underlättar ifall du köper garn i härvor. Är du osäker på hur man använder en nystmaskin tillsammans med en garnvinda så kan du kika på vår video.

Eftersom det är en hopfällbar modell är det viktigt att du är uppmärksam på att dra ut garnföararen HELT innan användning. Annars kommer garnföraren inte att hålla sig upprätt när du lindar garn på nystmaskinen.

Se mer: tillbehör

Liknande produkter

Rulla till toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.