Mindful Collection kabel till utbytbara rundstickor (1 set)

kr 70,00

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

MINDFUL COLLECTION KABEL

Mindful Collection kablar är sticktillbehör av högsta kvalitet till ett riktigt bra pris. De utbytbara kablar har roterande leder, vilket gör stickningen till ett utsökt nöje. Rotationsfogarna ser till att kabeln inte vrider sig, istället följer den smidigt din stickrytm. Mindful Collection-kablarna är gjorda av rostfritt stål, belagda med nylon. Den är både slitstark och flexibel och ”minns inte” – det vill säga den blir inte stel och otymplig vid användning, utan förblir flexibel.

Varje Mindful Collection kabel-set innehåller:

  • 1 stk. kabel
  • 1 stk. kabelnyckel
  • 2 stk. stoppare

Kablar till alla utbytbara KnitPro rundstickor

Mindful Collection-kablar är en del av KnitPro och är kompatibel med KnitPros stora utbud av utbytbara rundstickor. De kan till exempel kombineras med vårt urval av Lantern Moon eller Smartstix. Du kan självklart även använda dessa kablar tillsammans med andra KnitPro stickor som du kanske redan har i lager hemma – det kan vara Karbonz, Nova, Symfonie, Cubics eller andra.

Kablar till alla förmål

Mindful Collection kablar med rotationsfogar kan användas både som en vanlig rundsticka eller för magic-loop-tekniken. Oavsett hur du väljer att sticka så bidrar den roterande fogen och den friktionsfria ytan till att göra det till en bra upplevelse. Vi har kablar i olika längder som passar de flesta ändamål. Observera att längden inte anger längden på själva kabeln, utan den fulla längden när kabeln kombineras med ändstickor. Du kan välja mellan kablar som tillsammans med stickorna mäter 40 cm, 60 cm, 80 cm eller 100 cm.

​Se mer från: Mindful kollektionen

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen